Općenito > Generalno o skuterima
pomjerila se kazaljka km/h-pomoc
vx:
--- Citat: Mislav46 - 24 Siječanj, 2010, 12:34:25 ---ma necu rastavljat, sada je vise-manje ok....ma glupan bio dok sam rastavljo i gleda u sat navuce do 160 kaze vidi ferari j#bote.....i ostane na 160 on vrati prstom na 120 kad ono kazaljka se vraca na 160, kaze vidi kako vuce do 160.... :angry9:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Mislav46 - 24 Siječanj, 2010, 17:36:58 ---....sto se tice buraza ima 24g da neb neko mislio da je balavac ali mora svuda metat svoje prste i gotovo....najzalosnije ima novog novcatog vxr-a model 2003 nikad rastavljen, mozda koja ogrebotinica tu i tam, u odlicnom stanju :sad1:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :headbang: :headbang:
gnjida-spojler:
u njemu imas jednu sitnu oprugicu od bakra ili od ceg je vec koja ti vraca kazaljku nazad.....uglavnom,ona ti se prelomila i nece ti ga vracat bas uvjek na mjesto,tj nece ti vise mjerit kako treba tako da ces morat to promjenit.......
Mislav46:
--- Citat: vx - 24 Siječanj, 2010, 17:42:52 ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
ma cirkus, ja sa svojih 17g treba da budem glup al kad on upadne dole u podrum dok sarafim, pocne zavijat neke pjesme pa tuce kera, pitam se sta je samnom.... :toothy3:
--- Citat: gnjida-spojler - 24 Siječanj, 2010, 18:39:44 ---u njemu imas jednu sitnu oprugicu od bakra ili od ceg je vec koja ti vraca kazaljku nazad.....uglavnom,ona ti se prelomila i nece ti ga vracat bas uvjek na mjesto,tj nece ti vise mjerit kako treba tako da ces morat to promjenit.......
--- Kraj citata ---
ma mislim da se nije prelomila bas jer vraca uredno sve i mjeri normalno sam sto je mal pomaknuta, pa ne spusti do kraja.....ako bas zamraci dobit ce buraz taj celer :toothy11:
vx:
onda zamini celere :icon_biggrin:
zavrti mu ovog na 160 i zalipi, on ce se veselit (ić će ka ferrari :laughing6: ), a ti ces normalni celer
Mislav46:
--- Citat: vx - 24 Siječanj, 2010, 20:01:28 ---onda zamini celere :icon_biggrin:
zavrti mu ovog na 160 i zalipi, on ce se veselit (ić će ka ferrari :laughing6: ), a ti ces normalni celer
--- Kraj citata ---
ma fora je u tome, sto on pedercina ima para pa kupi uvijek novo ili polovno u vrhunskom stanju, pa se nemora zajebavat sa nicim....dok ja druga prica jedva skupio za vx, koji nije bio bas u najboljem stanju....onda on side dole pa me zajebava kad god nes radim (npr. opet kopas po tom smecu)....sto se tice njegovog vxr-a prjetio mi je vec nozem ako ga budem dirao :laughing3:...a ja ga nemogu ispustit iz vida toliko djelova kojih mi treba.... :angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju