Općenito > Generalno o skuterima
pomjerila se kazaljka km/h-pomoc
VoRdA_NRG_MC3:
ja sam imao slican problem kad sam mjenjao dashboard.. skidao sam kazaljke i vracao nazad, al sat mi laze za 10 vise... i nikako nisam mogao to naredit...tako da sam skinio cjelu kontrolnu tablu i sad imam drag volan.. :toothy12:
Mislav46:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 26 Siječanj, 2010, 19:39:59 ---ja sam imao slican problem kad sam mjenjao dashboard.. skidao sam kazaljke i vracao nazad, al sat mi laze za 10 vise... i nikako nisam mogao to naredit...tako da sam skinio cjelu kontrolnu tablu i sad imam drag volan.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
tebi se ocito mal vise pomjerila :toothy11:
VoRdA_NRG_MC3:
al ona je stojala na 0... i onda kad krecem pocinje lagat za 10 vise..to me izludilo pa sam sve skinio.. :happy8:
Mislav46:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 26 Siječanj, 2010, 19:55:02 ---al ona je stojala na 0... i onda kad krecem pocinje lagat za 10 vise..to me izludilo pa sam sve skinio.. :happy8:
--- Kraj citata ---
:toothy12: ma meni dobro pokazuje, sam eto nekrece bas od 0, ti si ih rastavljo pa si nes pomjerio usput :happy8:
dhorvat:
--- Citat: Mislav46 - 24 Siječanj, 2010, 12:34:25 ---ma glupan bio dok sam rastavljo i gleda u sat navuce do 160 kaze vidi ferari j#bote.....i ostane na 160 on vrati prstom na 120 kad ono kazaljka se vraca na 160
--- Kraj citata ---
Vidiš, ja to na Roxu stalno radim, ovo ko tvoj buraz i uvijek se fino vrati nazad di je bila :dontknow: Rastegnuo sam ju čak na 140 i vratila se normalno na nulu :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju