Općenito > Generalno o skuterima

pomjerila se kazaljka km/h-pomoc

(1/7) > >>

Mislav46:
nedavno sam stavljao drugo osvjetljenje na celeru, kazaljke nisam rastavljao, slucajno sam ju pomjerio nakon cega pokazuje 25km/h dok motor radi u mjestu....danas sam odlucio ponovo rastaviti i vratio sam ju na 0 ali sada uopce ne reagira na gas....molim vas pomagajte!

R@kija:
pa na runneru kazaljka i stoji na 20-35km jer ima granicnik koji neda da ide ispod i tek od 20-35 pa na dalje mjeri!!

Mislav46:

--- Citat: rakitje00 - 22 Siječanj, 2010, 19:30:54 ---pa na runneru kazaljka i stoji na 20-35km jer ima granicnik koji neda da ide ispod i tek od 20-35 pa na dalje mjeri!!

--- Kraj citata ---
znam sta pricam, granicnik je negdje 10-15km/h
pogledaj sliku http://www.imagesforme.com/show.php/915053_DSC01401.JPG

dhorvat:

--- Citat: Mislav46 - 22 Siječanj, 2010, 19:33:20 ---znam sta pricam, granicnik je negdje 10-15km/h
pogledaj sliku http://www.imagesforme.com/show.php/915053_DSC01401.JPG

--- Kraj citata ---

Hoćeš reći da ne reagira više u vožnji? Izgleda da je nekaj u kratkom spoju ili si skurio nešto ili potrgao slučajno  :dontknow: Kaj točno si radio i kakvu žaruljicu si stavio  :icon_scratch:

Mislav46:

--- Citat: dhorvat - 22 Siječanj, 2010, 19:55:48 ---Hoćeš reći da ne reagira više u vožnji? Izgleda da je nekaj u kratkom spoju ili si skurio nešto ili potrgao slučajno  :dontknow: Kaj točno si radio i kakvu žaruljicu si stavio  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ma nije nista pregorilo, stavljo sam ledice i radilo je sve normalno sam sto je kazaljka stajala na 20 umjesto 0, cak nije ni pokazivao vecu krajnju sto bi bilo za ocekivat ako krece od 25....danas sam ponovo rastavio i samo prstom vratio zadrzo par sek da ostane na 0, ako kazaljku samo prstom pomaknes ona se vraca u pocetni polozaj....neznam kako taj mehanizam radi,vrlo je osjetljiv, kada bi postajala mogucnost da se prevrti/resetira sistem....idem sada jos jednom vidjeti sta se dogada pa javim dojmove....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju