Općenito > Generalno o skuterima

pomjerila se kazaljka km/h-pomoc

<< < (4/7) > >>

vx:
znali bi ljudi to poremetiti kad bi stavljali novi dashboard, i koliko znam nitko ju nije uspio vratiti u prvobitno stanje.......

--- Citat: Mislav46 - 22 Siječanj, 2010, 20:18:58 --- glupi brat je bio prstom navuko do 160 i gledo sta ce se desit

--- Kraj citata ---

sta se tribalo dogodit  :toothy12: :toothy12:

Mislav46:

--- Citat: vx - 24 Siječanj, 2010, 12:17:05 ---znali bi ljudi to poremetiti kad bi stavljali novi dashboard, i koliko znam nitko ju nije uspio vratiti u prvobitno stanje.......

sta se tribalo dogodit  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ma necu rastavljat, sada je vise-manje ok....ma glupan bio dok sam rastavljo i gleda u sat navuce do 160 kaze vidi ferari j#bote.....i ostane na 160 on vrati prstom na 120 kad ono kazaljka se vraca na 160, kaze vidi kako vuce do 160....  :angry9:

Iwo SR Tuono:
ja ću se stragat od smijehav :toothy12: :toothy12: :toothy12: zato nikom blizu svog motora pa ni vlastitom bratu  :laughing7:

zovko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Siječanj, 2010, 15:14:38 ---ja ću se stragat od smijehav :toothy12: :toothy12: :toothy12: zato nikom blizu svog motora pa ni vlastitom bratu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
neznam sta da kazem na ovo...takav je i moj buraz sve sto dotakne s#ebe ''i nakovanj bi s#ebo da moze heheh
moze se to dotjerati nema veze sto ti je buraz vrtio kazaljku...kako si poceo tako ga polako i vracaj i vratiti ce se
do granicnika..

Mislav46:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Siječanj, 2010, 15:14:38 ---ja ću se stragat od smijehav :toothy12: :toothy12: :toothy12: zato nikom blizu svog motora pa ni vlastitom bratu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
i onda mi dode neki klipan kaze daj mi krug  :jerk:
--- Citat: zovko - 24 Siječanj, 2010, 15:38:50 ---neznam sta da kazem na ovo...takav je i moj buraz sve sto dotakne s#ebe ''i nakovanj bi s#ebo da moze heheh
moze se to dotjerati nema veze sto ti je buraz vrtio kazaljku...kako si poceo tako ga polako i vracaj i vratiti ce se
do granicnika..

--- Kraj citata ---
ma vratio sam koliko god se moze, za jedno 3-4km/h sad krivo stoji al to nije strasno, ni ne primjeti se dok se ne zagledas.....vratim na 0 al ona se digne sama na 3-4 tak da tu nemos nista, sj#bo se mehanizam mal vjerojatno, iako ju ja vracam na 0 pa mozda jednom ostane..... :toothy3:
....sto se tice buraza ima 24g da neb neko mislio da je balavac ali mora svuda metat svoje prste i gotovo....najzalosnije ima novog novcatog vxr-a model 2003 nikad rastavljen, mozda koja ogrebotinica tu i tam, u odlicnom stanju  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju