Općenito > Generalno o skuterima
pomjerila se kazaljka km/h-pomoc
Mislav46:
--- Citat: X-Spirit - 22 Siječanj, 2010, 20:23:17 ---Kazaljka mora biti tocno na 0, zatim je podigni i stavi granicnik, zavrti nogom tocak, reagirat ce bez brige...
--- Kraj citata ---
sada je na izmedu 0 i 5 recimo, ne kuzim oces reci da izvadim granicnik napravim cjeli krug i stavim na o i ponovo vratim na granicnik ??? kako ce reagirat ako nogom zavrtim tocak, moram valjda postici neku brzinu da reagira....
X-Spirit:
Ne slusaj ovak, izvadi granicnik i vidi do koliko ce kazaljka pasti, treba pasti na 0, ako ne, onda stimaj, ako bude iznad 0, znaci vracas u smjeru obrnutom od kretanja kazaljki na sati, ako bude ispod 0 onda obrnuto, tocak mos okrenut nogom da sat reagira, vjeruj mi, sam nemoj blatobran pokidat :toothy12:...
Mislav46:
evo ovako uspio sam vratiti kazaljku al ne u potpunosti, granicnik je na 10km/h (0) a meni kazaljka stoji na 13,14km/h ajd nije tak strasno, buraz je ipak mal sj#bo sa svojom zajebancijom, kada okrenem prednji tocak, spusti se do 0 tj. 10km/h ali se opet digne na 13,14km/h.....
sole:
--- Citat: Mislav46 - 23 Siječanj, 2010, 00:57:23 ---evo ovako uspio sam vratiti kazaljku al ne u potpunosti, granicnik je na 10km/h (0) a meni kazaljka stoji na 13,14km/h ajd nije tak strasno, buraz je ipak mal sj#bo sa svojom zajebancijom, kada okrenem prednji tocak, spusti se do 0 tj. 10km/h ali se opet digne na 13,14km/h.....
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti je stvar do mehanizma
Mislav46:
--- Citat: sole - 24 Siječanj, 2010, 00:51:17 ---ja mislim da ti je stvar do mehanizma
--- Kraj citata ---
pa znam ja da je stvar do mehanizma, nema sta drugo biti, samo sto je on jako osjetljiv i nepada mi napamet njega rastavljat....ovo sada nije tak strasno, skoro pa se ni ne primjeti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju