Općenito > Generalno o skuterima
pomjerila se kazaljka km/h-pomoc
dhorvat:
--- Citat: Mislav46 - 22 Siječanj, 2010, 20:02:57 ---ma nije nista pregorilo, stavljo sam ledice i radilo je sve normalno sam sto je kazaljka stajala na 20 umjesto 0, cak nije ni pokazivao vecu krajnju sto bi bilo za ocekivat ako krece od 25....danas sam ponovo rastavio i samo prstom vratio zadrzo par sek da ostane na 0, ako kazaljku samo prstom pomaknes ona se vraca u pocetni polozaj....neznam kako taj mehanizam radi,vrlo je osjetljiv, kada bi postajala mogucnost da se prevrti/resetira sistem....idem sada jos jednom vidjeti sta se dogada pa javim dojmove....
--- Kraj citata ---
OK, pošalji PM 2TDottoreu, on je vraćao na starom VXR-u cajger da ga umjeri po GPS-u pa je možda kaj primjetio i možda ti može pomoći :icon_thumright:
Mislav46:
--- Citat: dhorvat - 22 Siječanj, 2010, 20:05:37 ---OK, pošalji PM 2TDottoreu, on je vraćao na starom VXR-u cajger da ga umjeri po GPS-u pa je možda kaj primjetio i možda ti može pomoći :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok hvala ti puno na info :icon_thumright:
X-Spirit:
Unutra imaju bakreni namotaji cini mi se, i ak si okretao kazaljku bez veze u krug, postoji sansa da je taj mehanizam ostecen, jesi odspajao sajlu od brzinomjera, jesi dobro vratio nazad?
Mislav46:
--- Citat: X-Spirit - 22 Siječanj, 2010, 20:08:02 ---Unutra imaju bakreni namotaji cini mi se, i ak si okretao kazaljku bez veze u krug, postoji sansa da je taj mehanizam ostecen, jesi odspajao sajlu od brzinomjera, jesi dobro vratio nazad?
--- Kraj citata ---
znam da je osjetljiv i upravo me to brine, glupi brat je bio prstom navuko do 160 i gledo sta ce se desit , pa ju nije uspio vratiti na 0 vec na 25 :violent1:, ja nisam ni primjetio dok ga nisam sklopio....medutim vozio sam se i radilo je normalno sve osim sto je umjesto 0 stao na 25.....vratio sam ju na 0 sada idem van vidjet sta se desava, gas sajlu sam odpajao u meduvremenu ali sam ju i vratio....idem sad sve jos jednom provjeriti i probat ga van iako je snjeg pa javim sta se dogada.... :angryfire:
X-Spirit:
Kazaljka mora biti tocno na 0, zatim je podigni i stavi granicnik, zavrti nogom tocak, reagirat ce bez brige...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju