Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...serijski ima 8konja....ali je tokaren i unutra je sada veci klip, i dva mehanicara i cijela ekipa iz grada su mi rekli da to sada ima vise snage..sad neznam koliko tocno (mozda ne 12) ali je jaci od prijasnjih 8...
To ti nisu dodatni konji nego fetusi zdrijebeta
nisam primijeto da puno ljudi misli kao ti salej...mislim da je iwo sr tuono, ali nisam 100% siguran rekao da se dobije malo dublji zvuk kad je busio na zadnju specijalu
ajde toni ljepo ti dođi kod mene kad skupis pare i sredit čemo nešto,ja sam ti vec reko stavis due+ i gas,a za tu taktiku da kad brusis cilindar i stavis veci klip bez da diras usis,ispuh .... dobis toliko ks nisam znao,mogo bi ja dat tom mehanicaru da mi sredi kit
Ionako ga nimas na ca vrc
u pravu ste ali žao mi dečka. Vidite da se trudi, mlad je naučit će Što se tiče teme ja stavio TPR pa ćemo vidjet kad malo zatopli jel to šta vrijedi, koliko ide i koliko će izdržat
Najlakse je racunanje (barem meni) u postocima. Recimo, 12 konja je 50% vise od 8 konja. Svako ko moze povjerovat da ce povecanjem volumena zbog brusenja dobiti 50% (a bez ikakve druge prerade), ne znam sto bi rekao osim da je fulo ceo fudbal
nema beda steffy, ćeš mi izvuć neki skut tajni iz garaže šta ga nisam vidio ili???