Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 300 vs. Runner ST 200
Mislav46:
--- Citat: dhorvat - 20 Siječanj, 2010, 09:29:57 ---I ja sam jako dugo zagovarao Tifon i onda mi se desi da su tu u Samoboru počeli fušarat a u to sam se uvjerio sa onom žutom lampicom za kontrolu ispušnih plinova na svom Suzukiju, a i na jednom drugom dizel peugeotu 207 ista stvar. A nigdje drugdje točeno osim na Tifonu :angry7:
Sve ovisi. Može i INA bit dobra. Ali to je već malo rijeđi slučaj :laughing9:
--- Kraj citata ---
vrlo lako moguce, jel danas kada ponestane benzina a cisterna kasni, nadolije se vode i malo razrijedi bilo to omv,ina,tifon ili neka deseta :toothy3: dosad nisam imao losa iskustva sa tifonom i omv, dok je na ini bilo i mrtvih :happy3:
steeef:
imaš na netu service manual pa si usporedi malo...
imam u planu stavit na vxr mašinu 250 i.e. pa sam dobro proučil ta 2 (tj 3) motora
nexus 250 i 300 imaju isto konja,ista je krajnja al 300 ima više momenta..
težina nexusa 250/300 tie 175 kg SUH bez tekučina i ak prođeš 140 km/h po celeru onda je to jako dobro...serijala 150 ni u ludilu
st je suh 135 kg i ima 21 ks i krajnja je preko 130 po celeru
quasar mašine su odlične... i.e. je budućnost...
jaako mala potrošnja a jako fine ide motor...mogućnost čipiranja...nema jebavanja sa štelanjem frge,kolko mu daš zraka on prema tome po senzoru ubrizgava gorivo..
st je okretniji i lakši i nebi mu bježal sa nexusom,možda tek u špici na krajnjoj neš malo..
sad sve ovisi kaj ti od motora zahtjevaš..tak i odaberi motor
3alfa3:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Siječanj, 2010, 22:35:32 ---i dalje neznam za taj quassar kakav je...
--- Kraj citata ---
odlican je
vx:
nexus naravno,već si imao runnera kako kažeš.....
nexus je ozbiljniji skuter,možeš putovati gdje hočeš,ima dosta mjesta za stvari,udobniji,više snage i momenta,bolja zaštita od vjetra - dok je runner pravi gradski skuter
ova dva skutera se ustvari i nemogu uspoređivati,sve ovisi što ti želiš od skutera :icon_thumright:
Marekvz1:
--- Citat: vx - 22 Siječanj, 2010, 12:57:03 ---nexus naravno,već si imao runnera kako kažeš.....
nexus je ozbiljniji skuter,možeš putovati gdje hočeš,ima dosta mjesta za stvari,udobniji,više snage i momenta,bolja zaštita od vjetra - dok je runner pravi gradski skuter
ova dva skutera se ustvari i nemogu uspoređivati,sve ovisi što ti želiš od skutera :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Točno to.Do sad je bilo puno govora o nexusu,sigurno si čital,a runnera si imal tak da n znam kaj opće razmišljaš.znam da očeš nexusa.kupi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju