Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 300 vs. Runner ST 200
Marekvz1:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Siječanj, 2010, 22:35:32 ---A jel neko ima pa da prve dojmove odma iznese...
i dalje neznam za taj quassar kakav je...leader provjeren...kolko moze injektor zajebavat to nase gorivo?
--- Kraj citata ---
Toči na pumpama di je čisto gorivo i nema nikakvih problema.
Mislav46:
tifon i omv iskljucivo tenkiram, uzeo bi vxr jer vise volim sportski izgled, iako opet da mogu birat uzeo bi starog vxr-a i dobro ga sredio za ostatak para ali o ukusima i potrebama se ne raspravlja :icon_thumright:
Marekvz1:
--- Citat: Mislav46 - 19 Siječanj, 2010, 23:47:40 ---tifon i omv iskljucivo tenkiram, uzeo bi vxr jer vise volim sportski izgled, iako opet da mogu birat uzeo bi starog vxr-a i dobro ga sredio za ostatak para ali o ukusima i potrebama se ne raspravlja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aj stavi ta 2 skutera skupa pa vidi koji je više sportski.
Mislav46:
--- Citat: Marekvz1 - 19 Siječanj, 2010, 23:53:54 ---aj stavi ta 2 skutera skupa pa vidi koji je više sportski.
--- Kraj citata ---
znam da je tebi nexus vise sportski, o ukusima se ne raspravlja kao sto sam naveo vec iznad, meni se osobno nesvida prednji kraj i taj volan na nexusu, izgleda mi preglomazno, dok zadnji kraj sasvim uredu izgleda, tezak je i nije mi bas za provlacenje medu aute al to je samo moje misljenje :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Mislav46 - 19 Siječanj, 2010, 23:47:40 ---tifon i omv iskljucivo tenkiram, uzeo bi vxr jer vise volim sportski izgled, iako opet da mogu birat uzeo bi starog vxr-a i dobro ga sredio za ostatak para ali o ukusima i potrebama se ne raspravlja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I ja sam jako dugo zagovarao Tifon i onda mi se desi da su tu u Samoboru počeli fušarat a u to sam se uvjerio sa onom žutom lampicom za kontrolu ispušnih plinova na svom Suzukiju, a i na jednom drugom dizel peugeotu 207 ista stvar. A nigdje drugdje točeno osim na Tifonu :angry7:
Sve ovisi. Može i INA bit dobra. Ali to je već malo rijeđi slučaj :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju