Općenito > Generalno o skuterima

Nexus 300 vs. Runner ST 200

<< < (7/8) > >>

sole:
mislim da je nexus bolji izbor brzina styling i udobnost bolji barem po meni

Dr.:
Runnera nisam vozio ali ako ti moj dojam može pomoći:imam Nexusa 300 i prošle godine napravio 5000 km-nikakvih problema.Kod njega mi se sviđa dobra zaštita od vjetra(podesivi vjetrobran u 3 položaja),udobnost(štelanje tvrdoće amort.u 4 pol.)veliki kotači prednji 15" stražnji 14.Što se tiče potrošnje-3,5-3,8lit.isključivo Tifon,solidan rezervoar 15lit;tako da se pređe i do 400km do točenja što je bitno kod duže vožnje.Dosta prostora ispod sica(osvjetljen+12V utičnica),ne mora se gasiti motor da bi se otvorilo sjedalo što zna nervirati kod čestih otvaranja u grad.vožnji.Praktičan na otvorenoj cesti,solidna međuubrzanja i preticanja do 100/110km.-poslije toga fali snage.Ture od 300,400km u danu ne predstavljaju nikakav problem.Što se tiče motora bitno je zagrijavanje-ja konkretno 2,3min na mjestu,zatim lagano u vožnji dok ne postigne radnu temp.onda slobodno gas.Od nedostataka-osjeti se velika težina pri malim brzinama(pogotovo u dvoje)174kg+gorivo-izvlači lagano dodavanje gasa.Nemogućnost probijanja kroz gužvu kao sa 50ccm ali i to ovisi od vozača.Obratiti pažnju na osiguranje -granica je 250ccm.S obzirom na sve navedeno,toplo preporučujem. :icon_thumright:

steeef:
zato fino uzmeš runner i na njega sukneš mašinu od nexa,haha...pa da vidiš kroz grad ko sa pedesetakom..i još 50 kila lakši neg nexx...moreš di oš

ChRiStIaN:
ralika u modelima 30 kila, taman dok sve prebacis na runnera ušparal si nekih 5 kila možda...nepotrebno! Radije smršavim 20 kila i to je to XD

zovko:
po meni Runner 200 bez razmisljanja...je da je nexus ko autobus udoban i tak ...al runner je runner

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju