Općenito > Generalno o skuterima

Nexus 300 vs. Runner ST 200

(1/8) > >>

ChRiStIaN:
Dakle da vas cujem...da ste na mojem mjestu, novo uzimate, kaj bi uzeli i zasto, zasto ne...

Hvala!

robert:
čist radi izgleda bi se ja odlučio za nexusa. i to ovog novog tricolore nexusa

dhorvat:
Srebrni ili crni nexus.  :icon_thumright: 

Ali nemoj se čudit kad te Runner opere jer je lakši  :icon_biggrin:

Ja sam vozio baš tog nexusa 300 i moram priznat da sam oduševljen. Ne osjeća grabe, stabilan je, u zavojima se nagneš ko da R-a voziš... predobar filing. A imaš osjećaj ko da letiš od momenta. I navikni se da mu cajger laže ko i SP-u 180  :toothy12:

Na stotki po cajgeru je dok si reko keks   :laughing9: :laughing9:

ChRiStIaN:
runner je laksi al ima konja manje 18 vs 23 cini mi se...i runner novi ima 140 kila, nex 300 ima 170...30 kila a vise momenta konja i kranja oko 155, dok je kod runnera 130 novog! Neznam, kod nexa mi se svida kaj cu ga posto je salonski model dobit po cijeni po kojoj bi dobio st-a, ima prejeben putni kompjutor, udoban je full, ima veci rezervr a to mi je bitno a ostalo neznam...runner mi je nekak vise picolovac i sportski malo bolje... :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 19 Siječanj, 2010, 19:16:17 ---runner je laksi al ima konja manje 18 vs 23 cini mi se...i runner novi ima 140 kila, nex 300 ima 170...30 kila a vise momenta konja i kranja oko 155, dok je kod runnera 130 novog! Neznam, kod nexa mi se svida kaj cu ga posto je salonski model dobit po cijeni po kojoj bi dobio st-a, ima prejeben putni kompjutor, udoban je full, ima veci rezervr a to mi je bitno a ostalo neznam...runner mi je nekak vise picolovac i sportski malo bolje... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pusti ti to. Frend mi je skoro Kristinu otpeljal, ni ni ona znala kaj je to Nexus dok se ni sela na njega. Srećom pa sam ih uspel pratit. Nexus je bio 250 a ja u to vrijeme imao najbolje ikad naštelanog svog roxa sa taman razrađen trophyjem i ZX-om, k tome još i "moji" zavoji. Pobjego mi je sve skupa za 10 metara  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju