Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr-r
Mislav46:
--- Citat: sven_vx - 20 Siječanj, 2010, 19:38:32 ---ako oces plastificirat moras prvo popjeskarit da se farba bolje uhvati i da to bude kako treba
--- Kraj citata ---
znaci sada kad dobijem to deklo, mogu ga plastificirat, de mi reci sam koliko me to izade otprilike i kome se obratit....dali je nuzno plastificirat ili se moze takvo koristit...
--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2010, 19:41:11 ---plastike se skoro sve skidaju tako da ce se sve vidjeti.. a slusaj, nije lose opjeskareno samo koliko sam skuzio jako lagano se skida boja, ono primer je isao, pa boja pa lak, ali malo se zagrebe i sve se vidi... ja sam nakon pjeskarenja dao obojati u zlatno ramu pa lakirao.. previse mi je obicno samo ispolirati, a prethodni vlasnik nije obojao kako treba pa je popucala boja...
--- Kraj citata ---
sta sada hoces reci da je jako osjetljivo, pa onda cu morat plastificirat :(
Drnda:
nezz, meni je osjetljivo, mozda to ovisi o kvaliteti lakiranja, posto nije lakirer profi niti je u komori bilo... tako da je prije do toga...
Mislav46:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2010, 19:47:22 ---nezz, meni je osjetljivo, mozda to ovisi o kvaliteti lakiranja, posto nije lakirer profi niti je u komori bilo... tako da je prije do toga...
--- Kraj citata ---
vidjet cu sada kad stigne, iskreno nadam se da cu ga moci takvog staviti.... :drunken_smilie:
sven_vx:
das deklo popjeskarit i plastificiras u boju koju zelis...
u zgu znam samo za jednog sta plastificira a to je plastifikacija blazevic,a za pjeskarenje znam pjeskarenje blaz...
Mislav46:
--- Citat: sven_vx - 20 Siječanj, 2010, 22:04:34 ---das deklo popjeskarit i plastificiras u boju koju zelis...
u zgu znam samo za jednog sta plastificira a to je plastifikacija blazevic,a za pjeskarenje znam pjeskarenje blaz...
--- Kraj citata ---
ja kupujem deklo koje je vec pjeskareno ali nije plastificirano i sad me zanima dali se to moze tako koristiti ili se mora plastificirat radi zastite bla bla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju