Tehnički kutak > Garaža

Gilera vxr-r

<< < (5/11) > >>

sven_vx:
pa ako je ispjeskareno onda samo das plastificirat..

Mislav46:

--- Citat: sven_vx - 20 Siječanj, 2010, 22:11:46 ---pa ako je ispjeskareno onda samo das plastificirat..

--- Kraj citata ---
jasno mi je to ali valjda ce se neko javit pa znat reci dali se moze i takvo koristiti, jel neam pojma di u osijeku mogu plastificirat....

sven_vx:

--- Citat: Mislav46 - 20 Siječanj, 2010, 22:25:48 ---jasno mi je to ali valjda ce se neko javit pa znat reci dali se moze i takvo koristiti, jel neam pojma di u osijeku mogu plastificirat....

--- Kraj citata ---
kako mislis da se takvo iskoristi??

mozes ti imat ispjeskareno deklo nije problem,ali pitaj dragog boga kako ce to izgledat..

to su kao neka zrnca bijelo-sive boje i dosta je hrapava povrsina..tako da to nemoze izgledat lijepo..

aldin:
Zamisli onda koliko nas izadje kad pjeskarimo cijeli kamion:D.Ovo je nula.
Ma ja bih njega njavise volio ostaviti ovako,bojim se da ne bude monotono.Mozda uradim deklo i nosac,ali tak tamo pred zimu jer i ovako sam presretan.Moguce da nosac uradim vec kad skinem gips i budem vracao serdu.
Dali neko zna kako skinuti onu plastiku sa km/h sata sivu.Lakirao bih je u crveno ili crno.

Mislav46:

--- Citat: aldin - 20 Siječanj, 2010, 22:41:09 ---Zamisli onda koliko nas izadje kad pjeskarimo cijeli kamion:D.Ovo je nula.
Ma ja bih njega njavise volio ostaviti ovako,bojim se da ne bude monotono.Mozda uradim deklo i nosac,ali tak tamo pred zimu jer i ovako sam presretan.Moguce da nosac uradim vec kad skinem gips i budem vracao serdu.
Dali neko zna kako skinuti onu plastiku sa km/h sata sivu.Lakirao bih je u crveno ili crno.

--- Kraj citata ---
ako mislis na onu plastiku na celeru sto prekriva sat, poskidas retrovizore, vizir, plastike s volana i onda ces vidjeti sarafe male sa straznje strane, poslje toga smetat ce ti prekidac za svjetlo, zmigavce,trube...njih samo sa unutarnje strane izguras van ali mislim da imaju osigurac....

eo link di sam uzeo deklo, pa sad vi meni recite jel ti plastificirano ili samo pjeskareno jer ja nevidim http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,24395.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju