Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr-r
aldin:
Evo da i ja predstavim svoju gilericu.Radi se o gileri vxr209 2006-to godiste 12.mjesec.Kod mene je od 6-tog mjeseca a kupio sam je u zg.Na njoj je 209 malossi kit,auspuh serdarevic i jos dosta ostalih dijelova.Krajnja je u 9-tom mjesecu bila oko 140-141 po satu.Od tad nisam pokusavao,a i stavio sam serijski auspuh pa je izgubila mozda na krajnjoj.Kad vrtim serdu onda cu pokusavati.Za sad je u planu alu podnice,maska prednja ova sto je crna ide sa novijim onim znakom,mali vizir(to mi se ne zuri),crni far jednog lijepog dana:D i lakiranje dekla u mat crnu.Jako je mazena i pazena,rijetkost je vidjeti da je prljava,a non stop je na cesti.
Evo slika,pa komenarisite
wonderkid:
mnogo je lijepa Gilera,bitno da si ti zadovoljan s njom :notworthy: :notworthy: sam vrati serđu gore jer je puno bolja sa njim ;D ;D
BoLT3K:
Sa serdjom je sve bolje :toothy11:
Lijep Runner, samo jos slika nabaci :)
aldin:
Slika mi je pun mobitel i kompjuter.Haha.Evo jos malo.Sa serdom,starim zmigavcima i dok nisam stavio blatobran na tocak.Meni je ljepse sa ovim blatobranom.
Serdo ide nazad za mjesec dana najbrze sto mogu.Noga mi u gipsu,nemogu hodati pa:D
capo:
svaka cast ljep skuter uredan :notworthy: :notworthy:
samo nazad serdu i gas ;D
sta bilo sa nogom da je u gipsu ??? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju