Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr-r
Mislav46:
--- Citat: aldin - 20 Siječanj, 2010, 14:32:43 ---Misio sam bas pjeskarit,ide sad jedan kamion na pjeskarenje pa da i deklo pjeskarim.
--- Kraj citata ---
to ono da te ispadne jeftinije ?? :toothy11: neam bas nekih iskustava sto se tice toga, ali narucio sam prije par dana deklo pjeskareno od jednog clana s foruma, pa cemo vidjet kakvi su dojmovi kad stigne....inace cuo sam da nije jeftino...
Drnda:
nije jeftino pjeskarenje... inace to se radi sa kvarcnim pijeskom koji je jako skup, te zbog toga i tako visoka cijena.. ja sam prije 3 mjeseca dao motor da mi se rama opjeskari.. platio sam liku samo 500 kn, ali na racun toga sto sam mu i usluga nekih radio prije i tako to...
Mislav46:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2010, 19:30:22 ---nije jeftino pjeskarenje... inace to se radi sa kvarcnim pijeskom koji je jako skup, te zbog toga i tako visoka cijena.. ja sam prije 3 mjeseca dao motor da mi se rama opjeskari.. platio sam liku samo 500 kn, ali na racun toga sto sam mu i usluga nekih radio prije i tako to...
--- Kraj citata ---
de reci kako si zadovoljan uradkom, dugotrajnost tog pjeska....neznam zasto si dao pjeskarit ramu kad ju ionak nevidis od plastika, mora sve bit pic pic :icon_tongue:
sven_vx:
ako oces plastificirat moras prvo popjeskarit da se farba bolje uhvati i da to bude kako treba
Drnda:
plastike se skoro sve skidaju tako da ce se sve vidjeti.. a slusaj, nije lose opjeskareno samo koliko sam skuzio jako lagano se skida boja, ono primer je isao, pa boja pa lak, ali malo se zagrebe i sve se vidi... ja sam nakon pjeskarenja dao obojati u zlatno ramu pa lakirao.. previse mi je obicno samo ispolirati, a prethodni vlasnik nije obojao kako treba pa je popucala boja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju