Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr-r
aldin:
Runner bi trebao biti jos ljepsi kad deklo lakiramo,nosac sa desne strane onaj za tocak,nova maska,chrom podnice,i mozda viljuska u crnu mat,ali bojim se lakirati deklo,viljusku,a nece mi se svidjeti.Za sad je ovako jos.
Ma koljeno mi iskocilo sa drzaca:D.
Faba:
Prekrasna Gilera,zelja mi je imat ovakav skuter za par godina :cevru:
Moja preporuka:Nemoj lakirat deklo i vile,bit ce ti premonotono
p.s.Si ga kupio s kitom 209 ili naknadno stavio?
Mislav46:
lijep motor, ja bi isto u crnu deklo, mozes ga dati i pjeskarit... :icon_thumright:
aldin:
--- Citat: Faba - 19 Siječanj, 2010, 20:51:10 ---Prekrasna Gilera,zelja mi je imat ovakav skuter za par godina :cevru:
Moja preporuka:Nemoj lakirat deklo i vile,bit ce ti premonotono
p.s.Si ga kupio s kitom 209 ili naknadno stavio?
--- Kraj citata ---
Kupio takav.Decko mi u oglasima nista nije spominjao da je kit,kad sam otisao rekao je sve sta ima.Uglavnom ja sam zadovoljan.Ima ubrzanje ok.Zna dignut na zadnji kad se krece punim gasom,krajnja je isto bila oko 140.Ja prezadovoljan.Za godinu do dvije cu raditi full generalku,onda cu stavljati i radilicu i kit,sve od a do z.Ustelati dobro i miran sam jos 3-4 godine.Mislio sam ga dobro uraduiti i onda ne prodavat dok ne izadje novi model,kad on izadje ovaj prodati i ponovo kupiti gileru.Ovo je prava stvar za grada,a kad trebas van grada isto ima brzine fino da ide
aldin:
--- Citat: Mislav46 - 19 Siječanj, 2010, 20:55:30 ---lijep motor, ja bi isto u crnu deklo, mozes ga dati i pjeskarit... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Misio sam bas pjeskarit,ide sad jedan kamion na pjeskarenje pa da i deklo pjeskarim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju