nisam htio ic u detalje
isfusaren disk, kill svič radi izgleda, distancer, odvratna s6 gljivesina, red bull
neg sta je neg cirkus
koliko ti replica tj karike imaju km
btw...s6 radilice su poznate po hrđi
sa diskom i nosacima kljesta sam majmuniso toliko da mi se ogadio skuter, kill switch mi izgleda interesantno, distancer...sta je s njega? Zar skuter / motor ruzno izgleda kada ima odignut rep i kada ide u spic? U RedBullu je boost botle, to sam takodjer vidio po netu ljudi tako stavljaju i to mi se svidjelo. 100 ljudi 100 cudi. Necemo vise o tome, jer se ne mozemo usaglasiti.
Nemam pojma koliko je Replika presla, jer sam cijelu sezonu vozio bez sata, (na SC nije bilo na stanju i nisam mogao naruciti), uglavnom cijelu sezonu sam vozio skuter, za cijelo ljeto nisam sjeo u auto mozda jednom...
Koliko bi inace karike trebale izdrzat?
Interesantno kako je radilica najvise na lijevoj polutci zahrdjala...haman da mi ne gine rastavljanje blokova
meni se cini da je brtva ispod cilindra popustila i voda usla u karter
vidi se iznad kanala za vodu da je mokro (moguce pri skidanju) pa ti mozda zato nije isao motor...
Ja sumnjam da je vode doslo u cilindar zbog nege unistene brtve, jer sam siguran da je cilindar kljucao par puta (ustvari, ko zna koliko puta), jer sam cijele sezone bio bez sata, i nisam mogao kontrolisati temp, prije nekih mjesec dana mi je stigao sat, i pri normalnoj voznji po gradu temp je skakala na oko 75-80, s gasom i opterecenjem i do 98C, a kako li je tek bilo ljeti dok su temp bile 30+???
ajde i da je bilo vode u smjesi, ali to opet ne bi bio razlog da mi na manometru pokazuje 5,8bara
A ovo za radilicu nije nista strasno,kupis novu radilicu,lezajeve i semeringe i pici,tu prodas na piku za 300km i opet si u plusu
Cekaj, ovo bi trebalo biti smjesno??? OK!
HAHHHAHAHAHHA HAHAHHA AHAHHA!!!! OK?
pa ti koristi vodu umjest antifriza opet
solidno je hrdje uhvatila, i puno si diht mase nanio izmedju blokova...
propisao ti je donji dihtung vjerojatno pa je ulazilo vode nesto
Koristena je mjesavina antifiza i vode do -20C.
Diht mase je bolje staviti viska, nego kad sastavis i upalis, da onda skontas da je manjka i da vuce vazduha
Za dihtung, vec sam gore spomenuo...i ja pretpostavljam da je tako nesto zbog kljucanja...