Evo mali update
Predjeno 7000KM
Skinut orginalni crni far i stop svjetlo. Stigao bijeli FAR i LED STOP sa SC-a, Stage6 gljiva, rucke, retrovizor, distancer, buzzezi tegovi, Denso W27ES-ZU, i jos nekih sitnica za kineza...
Sad se cekaju rucke kocnica, kreda za poliranje, bocna nogara, radilica, malo veci karburator, kvacilo...
Evo postavljen distancer u najvisociju tacku, skuter jedva da stoji na centralnoj, kad se spusti u najnizu, tek tada je tocak odvojen od ulice koji mm, tako da cu sacekati bocnu nogaru, pa onda i gljivu montirati.
Orginalni undertray je izrezan, učvršćen, i iskitovan sa obje strane, sad mu slijedi fino poliranje... pa lakiranje.
Odrezani su nosaci zadnjeg blatobrana/tablice, i ćošak posude akumulatora da bi se undertray mogao montirati.
Planirano je da se u orginalnu stopku ubace moje crvene LEDice, ali sam se ipak odlucio za kupiti fabricki LED STOP
Kupljena je crvena boja, samo malo drugacija nijansa od predhodne, sve se ponovo lakira, ovog puta kompresorom.
Ima li neko sifru artikla, ili nesto slicno sto bi mi pomoglo na SIPu naci neka koljena, kako od karburatora sprovest gljivu do repa?
Pozdrav!