da ali i ta 2% ne zelis prihvatiti.. lijepo smmo ti rekli sta da napravis s radilicom jer si pitao i onda opet ides po svome..
al dobro... na greskama se uci... unisti ove blokove pa ces s drugima valjda bolje
Rekli ste sta bi trebao uraditi. Malossiev klip i NGK B9ES bi trebali stici za par dana. Jos nista nisam mako s blokovima, dok se skupi sta para, pa cemo onda nesto vidjeti.
cek ja tebe ne razumim
nisam komentirao jer mi se do sada nije dalo,ali
napravis cirkus i sta ocekujes
da ti se svi na forumu klanjaju zato kaj si cirkus napravio,zanima me jel mislis staviti i bozicne lampice po njemu....
poitas,rece ti se savjet...al sta tebi vrijedi pricat...ipak si ti opaki tuner...slazes motore zadnjih 25 godina
ne trazim ni da mi se ko klanja, niti da me sazaljeva, ako ti se nije dalo komentirati nisi morao ni ovo.
U slaganje masina se ne razumijem, tek ucim o tome, i za to mi trebaju SAVJETI, a ne NAREDBE.
A sto se tice staylinga tu mi ne trebaju savjeti. O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA. Samo ja znam sta se meni svidja, i tako cu pokusati uraditi. Od lose lakiranih plastika nece nastradati. A ako mi spuh u sred voznje pukne od toga bi i mogao.
Zato, ne obracaj puno paznju na moje diode i lakiranje pls.
bokte zaspammali ste covjeku cijeli projekt....
ni meni se ne svida pa sutim....sto mi se ne svida necu komentirat.....
ne greskama se uci...drugi puta ce znat kako se radi i sta....
njegov je skuter,on radi za svoj gust...i ako se njemu svida mi tu nista nemozemo
ocito da vamo nema moderatora....
Izgleda da se i njima smučilo
ono iskreno..boli me ona stvar ..nek radi sta oce..nek sic sprejem ofarba,nek stavi video skutera kako gori..njegov skuter...njegovim novcem kupljen..meni ni iz džepa ni u džep
buraz da nisi cigančio i pokušavo fuširati do ovoga nebi došlo..sad ćeš novog rannera pretvoriti u staro železo-plastiko sam me zanima jedno dali si ti taj motor platio svojim novcem ili?
A de mi ti reci DA LI BI CIGANCIO I RIZIKOVAO MASINU RADI SVJEČICE OD 3€???
Da mi je IKO REKAO da bi trebalo mjenjati PROMJENIO BIH! Koristio sam je na serijali i sluzila odlicno.....
jel ima kakvog posla da se radilo?
Radilo se nesto malo, dio undertaila je izrezan i iskitovan, cim se ulovi vremena nastavlja se sa kitovanjem undertaila.
Zbog novog izgleda undertaila one ledice sto su svima izbijale oci se skidaju. Jedna ide u stop svijetlo, a drugu sam planirao oko karburatora... vidjet cemo to jos...
Ajd sad lakše, pustili smo malo komentara ali postalo je neukusno...
PS
Your wish is my command.