Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
kingSLADJAN:
A cujte motor jest da previse svjetli [ kao las vegas ], ali da ga vidite uzivo promijenili misljenje inace ja i panter smo iz istog grada pa ga vidjam cesto. Motor je stroj strojeva
doritos:
--- Citat: kingSLADJAN - 06 Ožujak, 2010, 14:55:05 ---A cujte motor jest da previse svjetli [ kao las vegas ], ali da ga vidite uzivo promijenili misljenje inace ja i panter smo iz istog grada pa ga vidjam cesto. Motor je stroj strojeva
--- Kraj citata ---
koji si ti car stari :notworthy:
hahahaha
PanTheR_oo7:
--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 13:24:30 ---koji si ti car stari :notworthy:
hahahaha
--- Kraj citata ---
Momčić tek ulazi u svijet skutera, pa nemorate odmah biti "SO MAD"! :angry7:
MaXoVaC:
Vi nikako da razumjete....da u Bosni tek sada dolazi onaj tuning ili čuning kako god ga vi zvali! ;D
Kod NAS tek sada se pocinju stavljati ledice....neonke...i tak to...busiti auspusi...skidati filteri vazduha...zatamnjivanja svjetala i prednjih i zadnjih i svega sto svjetli na skuteru....mjenjanje retrovizora i tako nekih zaebancija... :dontknow:
a OK izgleda runner...skinuces ti to za pola godina dok dodjes do pameti...i moja slobodna procjena kod 80% skuterasa u Bosni si faca.....a kod 20% si seljak tako da.... :dontknow:
:hello:
doritos:
ja ja okej, nije bed ekipo...ja sam to delal kad sam imal 13god i kad sam imal prvi skut, piaggio sfera 50cc, sve zivo poskidao bio s njega i gasss, hahahah koji je lom to bio... :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju