Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (21/93) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: MaXoVaC - 08 Ožujak, 2010, 13:35:36 ---Vi nikako da razumjete....da u Bosni tek sada dolazi onaj tuning ili čuning kako god ga vi zvali!  ;D
Kod NAS tek sada se pocinju stavljati ledice....neonke...i tak to...busiti auspusi...skidati filteri vazduha...zatamnjivanja svjetala i prednjih i zadnjih i svega sto svjetli na skuteru....mjenjanje retrovizora i tako nekih zaebancija... :dontknow:
a OK izgleda runner...skinuces ti to za pola godina dok dodjes do pameti...i moja slobodna procjena kod 80% skuterasa u Bosni si faca.....a kod 20% si seljak tako da.... :dontknow:
 :hello:

--- Kraj citata ---

Nikako ljudi da skontaju da svi imamo razlicite ukuse!
Da smo svi isti, ne bi bilo ni ljepote, ni ljubavi ni kog kurca!

--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 13:39:24 ---ja ja okej, nije bed ekipo...ja sam to delal kad sam imal 13god i kad sam imal prvi skut, piaggio sfera 50cc, sve zivo poskidao bio s njega i gasss, hahahah koji je lom to bio... :laughing6:

--- Kraj citata ---
U Bosni je od skora poceo nekakav "stayling tuning"     I svako sebi sredjuje skut i auto  kako misli da je ljepse i da je interesantnije.  Mozda ja nemam ukusa za toga, ALI MENI SE SVIDJA, i necu skinuti diode jer se tebi ili nekom drugom ne svidjaju.

JA SAM TUZLANSKI SELJAK, I MENI CE SE SMIJATI A NE TEBI!

Zato ljudi molim ohladite od mojih dioda, i boja.
Ako imate koju pametnu i korisnu za reci, recite, ili jos jednostavnije zaobidjite temu.

Hvala!  :angry7:

maarko007:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Siječanj, 2010, 00:37:44 ---Nista se ne brise!

Nije me sram ni komentara ni mojih ledica ni skutera ni kog **rca!

Meni se svidja i radim to za svoj čejf!

--- Kraj citata ---

na ovom forumu samo pljuju kako god okrenes a negledaju svoje motore na sta lice :/

Giz:

:nono: :hmh:

PanTheR_oo7:
Dok je ovog snijega, pa se po malo radi na Runnerici

PanTheR_oo7:
Molim za prijedloge lakiranja, koje boje kombinovati? Ako imate neku sliku novog Runnera stavite :)
Necu CRNU. Prednost ima BIJELA (u kombinaciji sa CRVENOM).

Necu DRAG guvernal imati, nego serijska plastika.

Svaki prijedlog dobro doso :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju