Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: MaXoVaC - 08 Ožujak, 2010, 13:35:36 ---Vi nikako da razumjete....da u Bosni tek sada dolazi onaj tuning ili čuning kako god ga vi zvali! ;D
Kod NAS tek sada se pocinju stavljati ledice....neonke...i tak to...busiti auspusi...skidati filteri vazduha...zatamnjivanja svjetala i prednjih i zadnjih i svega sto svjetli na skuteru....mjenjanje retrovizora i tako nekih zaebancija... :dontknow:
a OK izgleda runner...skinuces ti to za pola godina dok dodjes do pameti...i moja slobodna procjena kod 80% skuterasa u Bosni si faca.....a kod 20% si seljak tako da.... :dontknow:
:hello:
--- Kraj citata ---
Nikako ljudi da skontaju da svi imamo razlicite ukuse!
Da smo svi isti, ne bi bilo ni ljepote, ni ljubavi ni kog kurca!
--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 13:39:24 ---ja ja okej, nije bed ekipo...ja sam to delal kad sam imal 13god i kad sam imal prvi skut, piaggio sfera 50cc, sve zivo poskidao bio s njega i gasss, hahahah koji je lom to bio... :laughing6:
--- Kraj citata ---
U Bosni je od skora poceo nekakav "stayling tuning" I svako sebi sredjuje skut i auto kako misli da je ljepse i da je interesantnije. Mozda ja nemam ukusa za toga, ALI MENI SE SVIDJA, i necu skinuti diode jer se tebi ili nekom drugom ne svidjaju.
JA SAM TUZLANSKI SELJAK, I MENI CE SE SMIJATI A NE TEBI!
Zato ljudi molim ohladite od mojih dioda, i boja.
Ako imate koju pametnu i korisnu za reci, recite, ili jos jednostavnije zaobidjite temu.
Hvala! :angry7:
maarko007:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Siječanj, 2010, 00:37:44 ---Nista se ne brise!
Nije me sram ni komentara ni mojih ledica ni skutera ni kog **rca!
Meni se svidja i radim to za svoj čejf!
--- Kraj citata ---
na ovom forumu samo pljuju kako god okrenes a negledaju svoje motore na sta lice :/
Giz:
:nono: :hmh:
PanTheR_oo7:
Dok je ovog snijega, pa se po malo radi na Runnerici
PanTheR_oo7:
Molim za prijedloge lakiranja, koje boje kombinovati? Ako imate neku sliku novog Runnera stavite :)
Necu CRNU. Prednost ima BIJELA (u kombinaciji sa CRVENOM).
Necu DRAG guvernal imati, nego serijska plastika.
Svaki prijedlog dobro doso :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju