Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: Zeljac - 21 Veljača, 2010, 23:48:05 ---a i vi svi pisete po toj temi gluposti umjesto da decku pomazete vi se njemu rugate ah nis cudno za one koji imaju viska vremena da provociraju druge ustvari njegov skut negova stvar on ako oce imat cjeli skut sa ledicama ako se to njemu svida sta i ja bi da mi se svida bi isto stavio bilo bi me k . . . . za vas sta se vama nesvida jel ste ga vi njemu kupili ??? niste zato sutite a i trebali bi imat postovanja malo i prema drugima koji nisu iz hr ... ::)
--- Kraj citata ---
Ne znam jel sto sam Bosanac xD ali hajd sta cu im ja... :dontknow:
Kao sto i IME STRANICE govori: "MOJSKUTER" sredjujem ga za svoju dušu.
--- Citat: Zeljac - 21 Veljača, 2010, 23:48:05 ---e ja sam vec nekoliko ruckica sa cekicem poravno i sve pet al po meni bolje uzmi onaj gumeni cekic i udaris 5 6 puta al nece bit natuceno itd . ako si vec slozio onda sory sta pisem po temi :happy3:
--- Kraj citata ---
Nisam jos nista radio, cekam jos koji dan da stignu svi djelovi, pa kad pocne rasklapanje onda cu to ispravljati. :icon_thumright:
Roxi69:
lijepi runner samo ledice me pikaju malo u oci,a mozda i malo vise :D ali o ukusima se neraspravlja :) samo napred
PanTheR_oo7:
Evo poceli neki radovi na Runnerici
Konacno stigle i ostale sitnice, kevlar, rolnice, federcici, centralni, torsion controler, C mod, :) ZAHVALJUJEM SE IVAN-SP-u za popust na dijelove :)
Kocnicu sam bio ispravljo gumenim cekicem evo i dobio skracenu verziju xD
rezultat:
Danas cu pokusati federcice namontirati na kvacilo :redface: pobudalih sa njima!
Runner SP 50-ser.kvacilo i pokusavam postaviti Malossi žute (kod sa SIPa 297454) Reci te mi jel ovo normalno da federcicu fali oko 6 mm do rupe? Na slici se vidi stari feder, ali njemu je jedna kuka duza, i njega uspijem vratit.
Rossi:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 04 Ožujak, 2010, 13:25:46 ---Evo poceli neki radovi na Runnerici
Konacno stigle i ostale sitnice, kevlar, rolnice, federcici, centralni, torsion controler, C mod, :) ZAHVALJUJEM SE IVAN-SP-u za popust na dijelove :)
http://img11.imageshack.us/i/p0303101130.jpg/
Kocnicu sam bio ispravljo gumenim cekicem evo i rezultata:
http://img171.imageshack.us/i/p0403100002.jpg/
Danas cu pokusati federcice namontirati na kvacilo :redface: pobudalih sa njima!
Runner SP 50-ser.kvacilo i pokusavam postaviti Malossi žute (kod sa SIPa 297454) Reci te mi jel ovo normalno da federcicu fali oko 6 mm do rupe? Na slici se vidi stari feder, ali njemu je jedna kuka duza, i njega uspijem vratit.
--- Kraj citata ---
to ti je tako normalno....tesko se oni montiraju bez odgovarajuceg alata...zamisli kako je na delti stavit plave ili crne hahha :D
PanTheR_oo7:
Danas postavljen C-MOD dalj. paljenje+alarm
sirena je ubitacna u zatvorenoj prostoriji :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju