Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (93/93)

Misak:

--- Citat: zvonkec92 - 07 Svibanj, 2015, 10:27:27 ---bitno da je andelko u nebesima, svi idu u lageros. jedini ja u lager komerc i nikad problema s nicim..

--- Kraj citata ---

koja je razlika??

Nije andelko kriv kaj se to desilo nit kaj ti iglicasti nevaljaju...i nemoj pricati gluposti jer je taj iglicasti identican takav i u lagerkomercu jer je lagerkomerc glavni uvoznik za tu istu robu koju prodaje lageros....

Tomi_ZG:

--- Citat: Misak - 07 Svibanj, 2015, 10:27:03 ---Koyo iglicasti iz lagerosa, piaggio 50...svi novi lezajevi semerinzi,brtve,karike sve piaggio dijelovi osim naravno lezajeva radilice i iglicastog...nakon cca 40 km razrade iglicasti u prostim faktorima,termogrupa za smece....reklamacija...dobio novi iglicasti,za ostalo ni kune.

--- Kraj citata ---
Trebao si im cirkus tam napravit,a ne uzet novi lager mada je džaba.

Da ne spamamo dečku temu mogli bi modovi prebacit postove u temu o lagerosu koja već postoji pošto se ovo i njega tiče

Corector:
Ja nemrem nis konkretno reci jer nisam radio istragu u detalje, nisam psihicki mogao nakon samljevenih soma i cetristo kuna, i 2 slepe u 2 tjedna, ostao sam iznenadjen usred ljeta i iz mene je benzin isparavao, a ne znoj. Prelazim ozbiljne kilometraze i nikad u zivotu takvo sto nisam imao, niti takve havarije bez ocitog razloga. Velim, radilica se vrtila po nekoliko krugova ultra glatko i tiho, skuter palio na zub i samo odjednom. Nitko mi to ne moze objasniti.
A jednom prilikom sam promjenio karike i orginalni iglicasti uz inzistiranje prijatelja da ostavim veliki lezaj klipnjace kako jest (imala je lufta gore dole), i prosao je cijelo ljeto tako dol se nije razbio od lezeci. Znaci masina radi sa tolerancijama, ali 350km da traje pa da vozim bez ulja na pijesak vise bi presao, i da je slazem nogama duze bi potrajala.

Cinjenica da nisam jedini s tim lezajem me dodatno zabrinjava.

Isto kako su se SKF Bulgaria neslavno proveli, dokazano da su sranje.

wark:
panteru sad ako nije kasno ne pali motor uopce skitaj termogrupu i nadaj se da nije vec vaser napravljen

PanTheR_oo7:
:( jao kako mi je muka, mrzi me prići skuteru :(

I nervira me sto jedva nabije 8 RPM :(

Juce kad sam kontrolisao usisne lamelice jesul dobre, primjetio sam da mi dno radilice pluta u benzinu, nezz zasto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju