Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
radomir.g:
Mala je to kilometraza, nema potrebe dirati radilicu.. Samo kad budes montirao kit ubaci neki kvalitetan iglicasti i super :)
PanTheR_oo7:
--- Citat: radomir.g - 16 Veljača, 2010, 22:23:39 ---Mala je to kilometraza, nema potrebe dirati radilicu.. Samo kad budes montirao kit ubaci neki kvalitetan iglicasti i super :)
--- Kraj citata ---
Da me rastavljam masinu samo zbog lezajeva? I oni bi trebalo biti "dobri", i mogu valjda izdrzat jos ovo ljeto (3-5t km?)
Pa da na godinu uzmem neku sport radilicu i lezajeve...?
R@kija:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 21 Veljača, 2010, 22:53:56 ---Da me rastavljam masinu samo zbog lezajeva? I oni bi trebalo biti "dobri", i mogu valjda izdrzat jos ovo ljeto (3-5t km?)
Pa da na godinu uzmem neku sport radilicu i lezajeve...?
--- Kraj citata ---
daj bokte dices mjenjat lezaje na 5 somova..
samo slozi i vozi..stavi dobar igličasti !
Zeljac:
a i vi svi pisete po toj temi gluposti umjesto da decku pomazete vi se njemu rugate ah nis cudno za one koji imaju viska vremena da provociraju druge ustvari njegov skut negova stvar on ako oce imat cjeli skut sa ledicama ako se to njemu svida sta i ja bi da mi se svida bi isto stavio bilo bi me k . . . . za vas sta se vama nesvida jel ste ga vi njemu kupili ??? niste zato sutite a i trebali bi imat postovanja malo i prema drugima koji nisu iz hr ... ::)
e ja sam vec nekoliko ruckica sa cekicem poravno i sve pet al po meni bolje uzmi onaj gumeni cekic i udaris 5 6 puta al nece bit natuceno itd . ako si vec slozio onda sory sta pisem po temi :happy3:
PanTheR_oo7:
--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2010, 23:01:52 ---daj bokte dices mjenjat lezaje na 5 somova..
samo slozi i vozi..stavi dobar igličasti !
--- Kraj citata ---
Nisam mehanicar! Ali sam clan foruma, pa ucim od mekanicara, i ostalih koji se razumiju u skutere!
Zato i pitam!
Hvala svima na savjetima! :notworthy:
Da se nisam registrovo na forum, ko zna kad bi i da li bi uopste i upustao se u scooter tunning :)
Hvala svima! :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju