Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: doritos - 06 Veljača, 2010, 15:01:34 ---...de lock temu ... :icon_biggrin:...
ljep je runner i ako se tebi svidja takav nacin style-a sve 5 :icon_thumright:
po mome prevec lempica, tih dioda i nepotrebno je...ljepo je imat jednu ili 2 napred u faru al ovako bas i ne...al sve 5 i pazi da nebi drugi put roknuo malo gadnije i tebi se nes dogodilo... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jbga, niko ne ide s namjerom da rokne :)
PanTheR_oo7:
--- Citat: gokiSP - 06 Veljača, 2010, 14:36:37 ---ne, ne mislim apsolutno nista :) oce vjerojatno ce puknut drugi put al i sad je veca mogucnost da pukne ako ide na hladno...al kao sto rekoh markirao sam tehnologiju obrade i montaze :) tako da :hello:
--- Kraj citata ---
Kad sam pao, vani je bio snijeg, znaci bilo je vrlo hladno, tako da mi je vec cudno kako vec tad nije pukla... :(
Cekam toplije vrijeme, ne da mi se raditi vani po zimi :(
PanTheR_oo7:
Kao sto rekoh, stigao je Malossi Sport 70, i Multivar, i cekaju se jos neki djelovi sa SIPa.
SAVJETI ZA RADILICU? OBAVEZNA? PREPORUKE? LEZAJEVI RADILICE?(dimenzije jel zna neko)
Na skutu je trenutno serijska radilica (6.100 km)
HVALA UNAPRIJED! :notworthy:
Drnda:
ja nebih radilicu dirao... ona bez problema drzi i base kitove i midrace tipa mhr replica.... barem je meni i ekipi ovdje bez problema radila..
ensiferumu sa foruma samo sa spuhom se vrti na 11 tisuca okretaja vec 7 tisuca km i sve je ok..
doritos:
ak imas viska para 100eu, kupi bgm radilicu i zmontiraj i miran si dosta dugo... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju