Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: Giz - 18 Siječanj, 2010, 12:41:11 ---Nemoj ravnati jer če sigurno puknuti ručica kočnice.
--- Kraj citata ---
A evo "kristijanSR70" kaze da je ispravljao :icon_scratch:
Sta mislite da grijem? Hocel to ista pomoci?
GIZ, ovakvu je ne mogu koristiti, ja najvise i kocim prednjom, a ne mogu kociti s jednom prstom :(
Pokusat cu ispraviti, ako pukne onda narucit nesto drugo.... i jbga :(
--- Citat: Giz - 18 Siječanj, 2010, 12:41:11 ---A sad samo razmisli, da si se malkice strpio i da te nije svrbilo pod nogama, skuter je mogao biti čitav. ;)
--- Kraj citata ---
Ah joooj....ja bratu kazem idi utjeraj u garazu, a on kaze haj idi ti a ja cu ti otvorit garazu, i ja opet baksuz odo raskrsca jos jedan krug pa onda u garazu, i tu me i izvrne.
I do sad sam par puta po malo proklizo, sreca nisam upado, ali su mi nesto ove Pireli gume sumnjive :( ne znam... jel se to meni samo čini, jel se ja previse nagnem, ili sam prelagan, ili nezz ni ja sta.......
PanTheR_oo7:
--- Citat: kristijanSR70 - 18 Siječanj, 2010, 13:05:19 ---ja sam ispravljao i gorje savijenu, samo lagano, blagim pokretima i da se ispravit, nije pukla nikako...
--- Kraj citata ---
Dal si grijao sta? Konto sam staviti neku šipku preko rucke i s njom ispravljati...
PanTheR_oo7:
--- Citat: Sauron - 18 Siječanj, 2010, 16:41:35 ---btw što se tiče ručkice...ugrij je sa onim pravim fenom na veliku temperaturu i lagano ravnaš,frend je na mx-u izravno ručkicu i došlo je ko nova samo malo laka izgubila i to je to,ostalo sve 5 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znaci grijanje? OK TO CU POKUSATI :notworthy:
PanTheR_oo7:
--- Citat: stefek - 18 Siječanj, 2010, 16:49:00 ---htel sam reć da si mogel to bolje ugradit..
da,tu sigurno niko od nas ni sjel na skut al se smijemo skuterima koji su ko božićna drvca..
budete i vi odrasli...kad tad...a do tad čaj baj..
--- Kraj citata ---
a kako si ti, molim te lijepo, vidio na onim slikama da je to fuserski rad? Ne mozes kometarisat neki rad, ako to nije slikano nekim digitalcem, pa da se sve lijepo vidi.....
Dali ste svoje komentare kome se sta svidja-nesvidja (uglavnom se vecini nista ne svidja) ali mene to ne kopka. Radim Runera za svoj cejf! Meni nije crnjak proci ne znam gdije sa svojim skuterom, i zab me ona stvar sta ce ko pomisliti VIDI SELJAKA i slicno.
steeef:
nit sam rekel dae fušerski nit sam rekel i mislil da si seljak il slično..
moglo se to bolje izvest i toe to kaj sam htel reć..
naravno tvoj skuter i uređuješ ga za sebe ko i svako od nas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju