Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (15/93) > >>

pruki21:
Netrebas ni grijati ja sam vec par puta ravnao na runneru samo uznes i stavis u skripac i izravnas ju kako hoces. Testirano

3alfa3:
NE ISPRAVLJATI rucicu kocnice!
Ako je i ispravis, nece izgledati kao prije, a postoji mogucnost da ti na nekom kocenju pukne.

--- Citat: PanTheR_oo7 - 18 Siječanj, 2010, 10:19:42 ---Sinoc se malo provozo, i poceo ovaj **beni snijeg, ulica mokra, i u krivini mi skut izleti.

--- Kraj citata ---

Prvo sam pomislio da te neki auto nabio, al si mislim, nemoguce da te nebi vidio onako nakicenog  :toothy12:

PanTheR_oo7:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Veljača, 2010, 11:22:35 ---Prvo sam pomislio da te neki auto nabio, al si mislim, nemoguce da te nebi vidio onako nakicenog  :toothy12:

--- Kraj citata ---

hahahahha     NEMOGUCE!!!    :toothy12:  e taj bi stvarno moro bit corav na oba oka :D

aeroxtuning:

--- Citat: Amock - 18 Siječanj, 2010, 14:20:34 ---Mogu se smijat oni koji nikad u zivotu nisu ni sjeli na skut !!

Ili oni kojima je krivo kad neko ima nesto dobro ?

Za sve sto je neko izmislio i napravio onako kako se njemu svidja, ostali mogu samo da  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
kako bi ja takve kao sto si ti slatko nasamarao,odjedanput banes a nemaš mrtve veze o ničemu,uostalom,sve je već rečeno oko ovog scootera,a ti "citluk sminkic" si došao pametovat,pročitaj sto ti je reko sunarodnjak "rossi" i ugledaj se na njega ;)

gokiSP:
nikako savijat na hladno jer tu dolazi na neki nacin do zamora materijala i to ce kad tad puknut..znaci obavezno grijati (ne preko 650° jer ce se rastalit  :toothy12: ) i nakon sto si ugrijao onda laganim upiranje ravnaj..ne znam ni ja koliko sam ih izravnao i nikad nisu pukle

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju