Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
Giz:
Nemoj ravnati jer če sigurno puknuti ručica kočnice.
A sad samo razmisli, da si se malkice strpio i da te nije svrbilo pod nogama, skuter je mogao biti čitav. ;)
kristijanSR70:
ja sam ispravljao i gorje savijenu, samo lagano, blagim pokretima i da se ispravit, nije pukla nikako...
Amock:
--- Citat: stefek - 17 Siječanj, 2010, 13:15:59 ---BA ako ti se vrijeđa ljude odi to drugdi radi...ovo uostalom nie ni tvoja tema...
neznam kaj se buniš ak je dečko čiji je skut u temu skroz ok i prihvatil kritiku ko normalan čovjek...makar se većini ne sviđa način na koi si uređuje skut...toe njegova stvar,izbor i ukus..
a ti ba amock da si malo pogledal bolje ni diode ni neonke nemaju ni sklada ni reda a o poslu oko ugradnje i završnoj obradi da ne pričam....istina i kod nas se ekipa okreće za takvim skutom...al se obično smiju.
--- Kraj citata ---
Mogu se smijat oni koji nikad u zivotu nisu ni sjeli na skut !!
Ili oni kojima je krivo kad neko ima nesto dobro ?
Za sve sto je neko izmislio i napravio onako kako se njemu svidja, ostali mogu samo da :binkybaby:
Sauron:
--- Citat: Amock - 18 Siječanj, 2010, 14:20:34 ---Mogu se smijat oni koji nikad u zivotu nisu ni sjeli na skut !!
Ili oni kojima je krivo kad neko ima nesto dobro ?
Za sve sto je neko izmislio i napravio onako kako se njemu svidja, ostali mogu samo da :binkybaby:
--- Kraj citata ---
aaahhahahahahh xD :toothy12: :toothy12:
šta bi tebi to trebalo značit ? :icon_scratch:
btw što se tiče ručkice...ugrij je sa onim pravim fenom na veliku temperaturu i lagano ravnaš,frend je na mx-u izravno ručkicu i došlo je ko nova samo malo laka izgubila i to je to,ostalo sve 5 :icon_thumright:
steeef:
htel sam reć da si mogel to bolje ugradit..
@ amock nebitni su komentari nego je stvar opće kulture...koje tebi očito fali s ovakvim ponašanjem i vređanjem.
da,tu sigurno niko od nas ni sjel na skut al se smijemo skuterima koji su ko božićna drvca..
budete i vi odrasli...kad tad...a do tad čaj baj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju