Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
Drnda:
rossi potpuno se slazem sa tobom...
Amock:
--- Citat: Rossi - 16 Siječanj, 2010, 11:39:07 ---Zasto vrijedjas ljude ?? nisu seljaci ako imaju razlicito misljenje ....fazon je sljedeci sto je u HR to davno isfurano ,neonke ,diode i to ....a kod nas je tek to u pocetku ...tek su ljudi od skoro poceli da furaju na skuterima diode i slicno ....tako da ono ....a ovi forumasi su imali skutera,motora sa staylingom i tuningom na takvom nivou da ga mi nikad u zivotu necemo dostic ....kad si kod nas cuo da neko ima full high end ?? ili da je preradio pola plastika na skuteru i slicno ?? nikad....ja hocu da uradim sad eto i uradit ce se jos par sitnica fali da se naruci....jaci malo midrace da uradim ...i to je odma wow .....dok su ovi forumasi 50% njih davno prosli i midrace i high end...sad se ljudi bave BB masinama i jos jacim stvarima ....pogledaj preojekat gdje lik stavlja quasar masinu od 500 ccm ....to kod nas neces nikad dozivit.....tako da .....treba cijenit svacije misljenje i imati postovanja prema ovim ljudima :)
--- Kraj citata ---
Pa dobro to si upravu i kod njih se vise skuteri koriste ii normalno odma da su vise doradili na tome i sve su oko tog presli .
A sad odjednom da se nijednom skuterasu iz hrvatske nesvidja ovakav stajling onda jbg. Malo i oni na neki nacin pretjeruju !!
A dobro to za tvog runnera , to mi nista vise nije cudno kad sam cuo kolko je isao u ljeto 2009 :toothy9: mogu mislit onda saD ..
steeef:
--- Citat: Amock - 17 Siječanj, 2010, 10:29:23 ---Pa dobro to si upravu i kod njih se vise skuteri koriste ii normalno odma da su vise doradili na tome i sve su oko tog presli .
A sad odjednom da se nijednom skuterasu iz hrvatske nesvidja ovakav stajling onda jbg. Malo i oni na neki nacin pretjeruju !!
A dobro to za tvog runnera , to mi nista vise nije cudno kad sam cuo kolko je isao u ljeto 2009 :toothy9: mogu mislit onda saD ..
--- Kraj citata ---
BA ako ti se vrijeđa ljude odi to drugdi radi...ovo uostalom nie ni tvoja tema...
neznam kaj se buniš ak je dečko čiji je skut u temu skroz ok i prihvatil kritiku ko normalan čovjek...makar se većini ne sviđa način na koi si uređuje skut...toe njegova stvar,izbor i ukus..
a ti ba amock da si malo pogledal bolje ni diode ni neonke nemaju ni sklada ni reda a o poslu oko ugradnje i završnoj obradi da ne pričam....istina i kod nas se ekipa okreće za takvim skutom...al se obično smiju.
PanTheR_oo7:
--- Citat: stefek - 17 Siječanj, 2010, 13:15:59 ---BA ako ti se vrijeđa ljude odi to drugdi radi...ovo uostalom nie ni tvoja tema...
neznam kaj se buniš ak je dečko čiji je skut u temu skroz ok i prihvatil kritiku ko normalan čovjek...makar se većini ne sviđa način na koi si uređuje skut...toe njegova stvar,izbor i ukus..
a ti ba amock da si malo pogledal bolje ni diode ni neonke nemaju ni sklada ni reda a o poslu oko ugradnje i završnoj obradi da ne pričam....istina i kod nas se ekipa okreće za takvim skutom...al se obično smiju.
--- Kraj citata ---
jel ovdje hoces da kazes kako je lose uradjeno? kakav sklad? zavrsna obrada? ???
PanTheR_oo7:
Sinoc se malo provozo, i poceo ovaj **beni snijeg, ulica mokra, i u krivini mi skut izleti.
Sreca meni nije nista bilo, a ni na skuteru steta nije velika:
slomljena podnica
yasuni udarena izduvna cijev
sastrugan cosak bocne plastike
savijena kocnica
Da li je ko ispravljao ove rucke? Jel se to uopste smije, jer sam cuo da moze i puknut ako se pocne ispravljati ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju