Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
PanTheR_oo7:
--- Citat: neer - 15 Siječanj, 2010, 15:23:19 ---sto je najgore nas 90 % s ovog foruma smo u pocecima bili nabrijani na diode i neonke .sami sebe sprdamo :laughing7: na ove dvije slike gore runer je prejeben :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prva slika je neciji runner sa foruma (samo da bi pokazao sta sam skino, jer ne znam pravi naziv toga), a na drugoj slici je pokazano kako sad izgleda to sto sam skino i sta da radim sa cjevcicom?
--- Citat: CoK - 16 Siječanj, 2010, 00:00:57 ---Kroz tu cijev moze eventualno uc nesto prasine u prijenos,tako da mozes zacepiti rupu. Nema veze sto si to otpojio sad kad je drugi spuh gore
--- Kraj citata ---
OK
TNX!!! :notworthy:
PanTheR_oo7:
--- Citat: 2fast4u - 16 Siječanj, 2010, 00:24:29 ---Ovo je stvarno katastrofa :-X de skidaj to :laughing11: jel tebi skut sluzi ko lampa u sobi il? :laughing6:
--- Kraj citata ---
Pa zivim u kuci na 3 spratu, ali posto nemam lifta (na moju veliku zalost) ne mogu ga bas svaku noc uznositi, tako da "lampu" ostavljam ispred kuce, gdije mi osvjetljava avliju :icon_tongue:
Amock:
Joj ovi na pocetku teme sto su komentarisali slike ufatili se jednog komentara i svi isto pisu ko fol svi se drze jednog misljenja ..
A kad prodje skut kroz grad svi se okrecu i govore kako je drama samo ovim se forumasima ne svidja .,, ccc SELJACI ba :headbang: :headbang:
TOP je to saNy pusti ove njaKe foRumaSe :P
PanTheR_oo7:
--- Citat: Amock - 16 Siječanj, 2010, 09:34:52 ---Joj ovi na pocetku teme sto su komentarisali slike ufatili se jednog komentara i svi isto pisu ko fol svi se drze jednog misljenja ..
A kad prodje skut kroz grad svi se okrecu i govore kako je drama samo ovim se forumasima ne svidja .,, :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
mah nek ljudi komentarisu :D sta cu im ja :D
Haman se nikad nisu furali na neonke i diode i xenone i slicno... :binkybaby:
Rossi:
--- Citat: Amock - 16 Siječanj, 2010, 09:34:52 ---Joj ovi na pocetku teme sto su komentarisali slike ufatili se jednog komentara i svi isto pisu ko fol svi se drze jednog misljenja ..
A kad prodje skut kroz grad svi se okrecu i govore kako je drama samo ovim se forumasima ne svidja .,, ccc SELJACI ba :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Zasto vrijedjas ljude ?? nisu seljaci ako imaju razlicito misljenje ....fazon je sljedeci sto je u HR to davno isfurano ,neonke ,diode i to ....a kod nas je tek to u pocetku ...tek su ljudi od skoro poceli da furaju na skuterima diode i slicno ....tako da ono ....a ovi forumasi su imali skutera,motora sa staylingom i tuningom na takvom nivou da ga mi nikad u zivotu necemo dostic ....kad si kod nas cuo da neko ima full high end ?? ili da je preradio pola plastika na skuteru i slicno ?? nikad....ja hocu da uradim sad eto i uradit ce se jos par sitnica fali da se naruci....jaci malo midrace da uradim ...i to je odma wow .....dok su ovi forumasi 50% njih davno prosli i midrace i high end...sad se ljudi bave BB masinama i jos jacim stvarima ....pogledaj preojekat gdje lik stavlja quasar masinu od 500 ccm ....to kod nas neces nikad dozivit.....tako da .....treba cijenit svacije misljenje i imati postovanja prema ovim ljudima :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju