Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (10/93) > >>

Giz:

Daj shvatite da su ukusi različiti i da ono što nama nije lijepo, nekome JE. To je jednostavno tako i svako vrijeđanje če biti maknuto i sankcionirano.  :nono:
Ok je izraziti svoje mišljenje ali sprdnja se neče tolerirati. Malo tolerancije nebi škodilo.  :help:

CoK:
Kroz tu cijev moze eventualno uc nesto prasine u prijenos,tako da mozes zacepiti rupu. Nema veze sto si to otpojio sad kad je drugi spuh gore

2fast4u:
Ovo je stvarno katastrofa  :-X de skidaj to  :laughing11: jel tebi skut sluzi ko lampa u sobi il?  :laughing6:

CoK:

--- Citat: 2fast4u - 16 Siječanj, 2010, 00:24:29 ---Ovo je stvarno katastrofa  :-X de skidaj to  :laughing11: jel tebi skut sluzi ko lampa u sobi il?  :laughing6:

--- Kraj citata ---
Ti procitaj pravila ponasanja na forumu pa komentiraj a ne ovakve gluposti pisat

PanTheR_oo7:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Siječanj, 2010, 12:31:07 ---nisi to trebao dirati, samo si trebao zacepiti taj sivi komad, ili jednostavno ostaviti tako kako je...

--- Kraj citata ---
mah rekose mi da je to naki EURO...katalizator....nezz ni ja...uglavno rekli mi da skinem, al niko ne rece jel treba sad to zacepiti ili sta vec...???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju