Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (22/93) > >>

maarko007:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Ožujak, 2010, 18:59:33 ---Dok je ovog snijega, pa se po malo radi na Runnerici

--- Kraj citata ---

hahaha,a gle doktora u rukavicama  :toothy9:

PanTheR_oo7:
@ Marko007

Da si "IKADA" skino DEKLO i BAREM POGLEDAO sta se tamo krije, a ne daj Boze i dotakao neki dio koji se krije ispod dekla ne bi ostavljao tako bezvezan  koment.

Ako to ikada uradis, razmisli da li je lakse  staviti rukavice od 2 kune  ili 10 minuta strugati ruke? :drunken_smilie:

Drnda:
ja nikada u rukavicama nisam radio.. a to da.. crne cim nesto dotaknes  :laughing7:
jbg nekome je to uzivancija da su mu ruke crne... po tome se pravi majstor vidi.. nego sto si rasklapao.. stelao prijenos ili ?

maarko007:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 10 Ožujak, 2010, 20:27:40 ---@ Marko007

Da si "IKADA" skino DEKLO i BAREM POGLEDAO sta se tamo krije, a ne daj Boze i dotakao neki dio koji se krije ispod dekla ne bi ostavljao tako bezvezan  koment.

Ako to ikada uradis, razmisli da li je lakse  staviti rukavice od 2 kune  ili 10 minuta strugati ruke? :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

naravno da jesam i sve se da oprat,neznam kak mozes radit u rukavicama al ajd... :/

PanTheR_oo7:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2010, 20:31:43 ---ja nikada u rukavicama nisam radio.. a to da.. crne cim nesto dotaknes  :laughing7:
jbg nekome je to uzivancija da su mu ruke crne... po tome se pravi majstor vidi.. nego sto si rasklapao.. stelao prijenos ili ?

--- Kraj citata ---

Stigli djelovi   :toothy10:
Malossi multivar, 6,1 rolnice, kevlar, zute oprugice, ljubicasti centralni, torsion controler  :toothy10:

--- Citat: maarko007 - 10 Ožujak, 2010, 20:53:08 ---naravno da jesam i sve se da oprat,neznam kak mozes radit u rukavicama al ajd... :/

--- Kraj citata ---
A de mi reci zasto bi mi smetale tanke rukavice? Doktori operisu srce, a ja ne mogu drzati gidoru i saraf? :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju