Općenito > Propisi
Hitno Mi Treba Vase Misljenje???
Mr J:
Obojica ste krivi!!!
Ovako :
Njegova krivnja : - prolazak kroz crveno
- prebrza voznja
- opasna voznja - bez svjetala
- ne posjedovanje vozacke dozvole
- ne registrirano i ne osigurano vozilo
Tvoja krivnja : - oduzimanje prednosti i uzrokovanje prometne nezgode (ti si njega lupio)
to je najcesci uzrok prometnih nezgoda u kojima sudjeluju motocikli jer vozac automobila ne moze procijeniti brzinu kretanja motocikla i onda mu oduzme prednost...
I jedan i drugi cete biti kaznjeni novcano a ti mozda i sa kojim bodom, za stetu vjerujem da cete svaki sebi jer nemas od njega od cega naplatiti - nema osiguranja.
Nezgodno jbg...
marko.p:
--- Citat: Mr J - 08 Srpanj, 2007, 12:13:31 ---Obojica ste krivi!!!
Ovako :
Njegova krivnja : - prolazak kroz crveno
- prebrza voznja
- opasna voznja - bez svjetala
- ne posjedovanje vozacke dozvole
- ne registrirano i ne osigurano vozilo
Tvoja krivnja : - oduzimanje prednosti i uzrokovanje prometne nezgode (ti si njega lupio)
to je najcesci uzrok prometnih nezgoda u kojima sudjeluju motocikli jer vozac automobila ne moze procijeniti brzinu kretanja motocikla i onda mu oduzme prednost...
I jedan i drugi cete biti kaznjeni novcano a ti mozda i sa kojim bodom, za stetu vjerujem da cete svaki sebi jer nemas od njega od cega naplatiti - nema osiguranja.
Nezgodno jbg...
--- Kraj citata ---
je slažem se....
biti če vjerovatno tako,ali to če završit na sudu i on se može žaliti da ga uopče nije vidio jer nema svijetla pa nije ni mogao procijeniti brzinu...
....dalje,iz sličnog sudara znam da če vjerovatno biti kriv onaj koji nema vozačku...
Tommek:
sad tek citam,on je kriv sigurno...de pomoz bog,kak si ti njemu mogao oduzeti prednost ak je njemu bilo upaljeno crveno svjetlo...tebi je bilo zeleno ti ideš,ne vrijede pravila desne strane ako ima znakova,odnosno semafora,odnosno službene osobe...tako da,nemaš brige...
iz džepa ti neće izvući ni lipe,jedino je šteta na tvom autu...
ako on nema osiguranje,a nema ,onda ces sse jedino morati s njim goniti po sudovima... :icon_thumright:
igor.sb:
tommek ovo je citiranje onog tvog, sto si ti mene, zaboravio sam ga ubaciti hehehe :icon_thumright:
recimo ovako
ti se vozis ravno i netko te pokupi sa sporedne ceste, uleti ravno na tebe, ti se razbijes
ti si kriv, kriv je i drugi, on je kriv sto ti je oduzeo prednost, ti si kriv jer nemas vozacku...na to sam mislio
Tommek:
--- Citat: igor.sb - 08 Srpanj, 2007, 14:51:57 ---tommek ovo je citiranje onog tvog, sto si ti mene, zaboravio sam ga ubaciti hehehe :icon_thumright:
recimo ovako
ti se vozis ravno i netko te pokupi sa sporedne ceste, uleti ravno na tebe, ti se razbijes
ti si kriv, kriv je i drugi, on je kriv sto ti je oduzeo prednost, ti si kriv jer nemas vozacku...na to sam mislio
--- Kraj citata ---
on je kriv za prometnu nesreću,a ja odgovaram za to ša nemam vozačku...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju