Općenito > Propisi
Hitno Mi Treba Vase Misljenje???
mrcina:
nesmije ako su četiri trake u sredini ti je obavezno puna pogledaj si aleju bolognu
Nikon:
mrcina mislin da grijesis...
ako oces odem ti ja poslikat vukovarsku ulicu u splitu koja je vise od polovice sa 4 trake i po njoj je puna crta(dupla) a na jedno mjestu se moze skretat ljevo.
i tu je isprekidana.. nek ide vidit jel isprekidana, ako nije isprekidana kriv je rossi jer mu je usa u traku (ovaj ce odgovarat sta nema registraciju, vozacku) al onda je rossi kriv za sudar
P.S. iam iskustva sa slicnim sudarom pa ono :toothy12:
marko.p:
imam ja iskustva sa sličnim sudarom....kriv je onaj koji nema vozačku bez obzira na sve...
Rossi:
Sutra cu otici da pogledam jel na tom mjestu puna ili isprekidana tacno...a imaju 4 trake 2 su u jednom pravcu 2 u drugom,ali se definitvino smije skrenut u lijevo ,nisam jednom skreno u tu ulicu i vidio sam na hiljade auti koji su skretali u tu ulicu tj kad god prodjem tom ulicom najmanje 7-8 auti skrene u tu ulicu ....sutra cu vam tacno reci jel puna ili isprekidana na tom mjestu..hvala svima na konetarima ...makar mi je malo lakse ...
Tommek:
--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2007, 18:41:01 ---i jel na kraju puna ili isprekidana linija, idi se provozat pa javi :icon_thumright: :icon_thumright:
i ja mislim da, automatski onaj koji nema vozacku da je kriv, isto tako vazi i za pijane...ne znam
--- Kraj citata ---
varaš se,zašto bi bio kriv onaj tko nema vozačku???
to nema veze,onaj tko ima vozačku zgrješi ,a onaj tkoji nema sve 5 i da bude kriv zašto?
ja nemam vozačku(imam položene ispite i prvu pomoć) vozim se po gradu i garantirano vozim bolje od 50% ljudi koji imaju vozačke...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju