Općenito > Propisi
Hitno Mi Treba Vase Misljenje???
Rossi:
Ovako Imao sam sinoc saobracajnu nezgodu ,ja sam vozio auto ( siva kockica na slici) a tip je kroz crveno proso i picio je nekih 140 Km/h kroz grad ,bez svejetala po noci....bez kacige tj bez icega,niti je osiguran,niti je registrovan motor .....ovako ja sma nacrtao moju putanju auta znaci od kako sam kreno sa semafora kad se upalilo zeleno do kad me zakacio taj tj ja sam njega zakacio u zadnju gumu...ja sam vec bio skreno lijevo gdje me zakacio ali sam se kreto nekih 15 Km/h znaci sporo a on je bio kao sto vidite na slici na drugoj raskresnici ,kroz crveno je proso....i on je na gas jos vise da mene obidje sa prednje strane ,kao da ispadne faca i kako sam ja skretno zakacio sam mu lijevim prednjim dijelomk zadnju gumu ,stim da mi je njegova guma potrgala pola prednje strane..i tip je upo sa motrora i udario u drugo auto ,njega nisam crto na slici jer mi je nebitno sad ...znaci ja sam vec bio skreno gdje sam trebo,imo sam zmigavac izbacen prije toga 10 metara i on je kao faca da ispred mene prodje zaletio se jos vise,eto ova prva svijetlo plava kao kockica je mjesto gdje se on nalazio kad sma ja vec bio preso preko linije i poceo skretat i bilo je to sto je bilo....eh meni treba da neko kaze ko je u stvari ovdje krivac ...znam da ono ima pravilo desne strane i to ...ali tip je bio udaljen od mene koliko hoces i bio je na drugoj raskresnici skroz ....vozio je prebrzom bez svjetala po noci a kako sam danas gledo semafore kad je meni upaljeno zeleno ,njemu je crveno na semaforu vec duze vrijeme ....tek poslije se upali zeleno....eto ako moze pomoc hitno mi treba ,sorry na dugom postu .....evo slika ...hvala unaprijed :..... ako ima kakav policajac ili insektor ovdje ,najbolje bi bilo njegovo misljenje ..hvala jos jednom
Shot at 2007-07-07
roby44:
ti nisi njega vidio ? jer kolko sam skuzio prilazio ti je s prednje strane....
sta je njemu bilo?
Rossi:
kako sam ja skreto desno on je meni znaci dolazio sa desne bocne strane i ono faca na gas da ispred mene prodje i ja sam ga udario lijevim krajem u zadnju gumu...ali je bio udaljen fakat daleko.....i nisam ga vidio jer nije ni imo svjetala niti sta ...a crn motor ...a on je slomio nogu tj operiso je al je ok sda je kuci pusten...i sta kazete ko je kriv ???
eladio:
on je sigurno kriv.. !
njemu je dovoljna brzina, bez obzira na semafor, on je kriv :glasses9:
ali postoji varijanta kad ste krivi oboje, onda ste oboje hebali jeza, tj. svako svoju stetu mora namiriti itd.. :dontknow:
sad je samo pitanje tvoje krivice...
ne kuzim? ti si isao preko pune crte ili?
roby44:
On je kriv!
ali ti si skretao u liijevo, kolko vidim nema semafora,dao si zmigavac, o on je presao preko crvenog na raskrizju prije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju