Općenito > Propisi

Hitno Mi Treba Vase Misljenje???

<< < (8/13) > >>

eladio:

--- Citat: Tommek - 08 Srpanj, 2007, 10:57:33 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2007, 18:41:01 ---i jel na kraju puna ili isprekidana linija, idi se provozat pa javi  :icon_thumright: :icon_thumright:

i ja mislim da, automatski onaj koji nema vozacku da je kriv, isto tako vazi i za pijane...ne znam

--- Kraj citata ---

varaš se,zašto bi bio kriv onaj tko nema vozačku???
to nema veze,onaj tko ima vozačku zgrješi ,a onaj tkoji nema sve 5 i da bude kriv zašto?

ja nemam vozačku(imam položene ispite i prvu pomoć) vozim se po gradu i garantirano vozim bolje od 50% ljudi koji imaju vozačke...

--- Kraj citata ---

i ja bih bio bolji predsjednik vlade od sanadera  :toothy3:

Mr J:

--- Citat: Tommek - 08 Srpanj, 2007, 13:42:33 ---sad tek citam,on je kriv sigurno...de pomoz bog,kak si ti njemu mogao oduzeti prednost ak je njemu bilo upaljeno crveno svjetlo...tebi je bilo zeleno ti ideš,ne vrijede pravila desne strane ako ima znakova,odnosno semafora,odnosno službene osobe...tako da,nemaš brige...
iz džepa ti neće izvući ni lipe,jedino je šteta na tvom autu...
ako on nema osiguranje,a nema ,onda ces sse jedino morati s njim goniti po sudovima... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

prometna nezgoda se nije desila na raskrizju tako da prolazak kroz crveno svjetlo nije direktno vezano za nezgodu, to sto pricas ne drzi vodu!  :icon_thumright:

Doomsday:
E moj tommek... Onaj bez vozačke je uvik kriv zato što je bez vozačke... 'oće li za još nešto bit kriv pitanje je svake pojedinačne situacije... Nedaj Bože da voziš nekog bez vozačke iza sebe, i nešto se dogodi toj osobi u prometnoj, pogine, ili neko drugi od sudionika pogine, krivično te gone za ubojstvo, jer si upravlja vozilom bez odgovarajuće dozvole, pa makar ti nisi bio kriv po prometnim pravilima... Pa ti vidi 'oćeš li položit što prije... :dontknow:

enigma:
jedino ako si uspije sredit na muriji, al kak mi se čini platit će... :toothy3:

Tommek:

--- Citat: Doomsday - 09 Srpanj, 2007, 09:38:28 ---E moj tommek... Onaj bez vozačke je uvik kriv zato što je bez vozačke... 'oće li za još nešto bit kriv pitanje je svake pojedinačne situacije... Nedaj Bože da voziš nekog bez vozačke iza sebe, i nešto se dogodi toj osobi u prometnoj, pogine, ili neko drugi od sudionika pogine, krivično te gone za ubojstvo, jer si upravlja vozilom bez odgovarajuće dozvole, pa makar ti nisi bio kriv po prometnim pravilima... Pa ti vidi 'oćeš li položit što prije... :dontknow:

--- Kraj citata ---

ajd doro to je strashno glupo...primjecujem kako su ti sa vozackama savršeni vozaci,kad svi koju ju imaju ginu...pa zasto to tak?
Tko im je dao vozacku?
Uglavnom ja polazem od drugog mjeseca ;D ali uz puno popratnih okolnosti,tipa škola,16. rođendan,sad idem na exkurziju tak da nemrem...
na kraju i sama ta autoskola je glupa ko ku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju