Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (6/8) > >>

Punisher:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 11:04:21 ---došo sam ja i zajebancije i sprdancije!! :toothy12:
kakve veze ima što imam 17,5 god,šta je ilegalno bit djetinjast??? :toothy10: :toothy10: :happy3: 8)
ljudi možda vam se i pridružim,to je pravi razlog zašto sam tu...
stari oće kupit meni runnera za školu...jer sa KTM-om nemogu em zbog prenosa a i offroad je motor,pa ono...možda s runnerom idem,mislio sam sa 125-takom ić ali moram polagat,a ovako auto položim i vozim se do 50cc :glasses9:
mislio sam nabavit af1 od 50 pa ju malo sredit ali ono..nemogu nać neku u dobrom stanju,jedino što mi ostaje u izboru je usisavač :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Onda se sprdaj tamo di je misto za to - recimo na off topicu, a ne u normalnim temama i još da se izruguješ okolo ljudima...

491power:

--- Citat: Dino - 09 Srpanj, 2007, 13:41:28 ---
--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 11:04:21 ---došo sam ja i zajebancije i sprdancije!! :toothy12:
kakve veze ima što imam 17,5 god,šta je ilegalno bit djetinjast??? :toothy10: :toothy10: :happy3: 8)
ljudi možda vam se i pridružim,to je pravi razlog zašto sam tu...
stari oće kupit meni runnera za školu...jer sa KTM-om nemogu em zbog prenosa a i offroad je motor,pa ono...možda s runnerom idem,mislio sam sa 125-takom ić ali moram polagat,a ovako auto položim i vozim se do 50cc :glasses9:
mislio sam nabavit af1 od 50 pa ju malo sredit ali ono..nemogu nać neku u dobrom stanju,jedino što mi ostaje u izboru je usisavač :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Uvati se ti tog usisavača,bit će ti bolje.Barem ćeš imati nekakvu zanimaciju u životu

--- Kraj citata ---
pa ono imam zanimacija...drkam,tu i tamo poj**** curu,pošarafim vijke na KTM-u...

ovo je moj topic i ja ću off topičarit ovdje..boli me mlohava čuna :toothy12:
e da ništa od usisavača...ili kupujem zongshen 125 4t ili CTX-a
eh društvo bio sam tolko blizu usisavača a sad ... :sad3: :sad3:
pao mi je kamen sa srca...
jeste znali da vaši klipovi 39mm koji imaju manji hod se mogu stavit na tomosa i ić će odlično,ako ko ima kojeg...
e da i kad onaj TOP kit kolki on ima promjer i to??
jer znam da s time veš mašine ne idu ko druge brzo sa npr tim mallosi kitom

Mr J:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 16:03:30 ---
e da ništa od usisavača...ili kupujem zongshen 125 4t ili CTX-a

--- Kraj citata ---

Radije ctx-a jer je zongshen manje kvalitetan a i za rezervne dijelove se ceka dosta dugo, prijatelju na 250 wannabe R motor otisla kilometar sajla i mora cekati oko mjesec dana na nju...
Motor ima top i dobro se cuje ali jede prasinu iza moga runnera...

P.S. Jako si se lose ponio prema svima nama (clanovima ovog foruma) i to je jako ruzna slika tebe, nitko ti nista nije napravio da bi tako reagirao i stoga malo preispitaj svoje ponasanje i odnos prema drugima...

Sada ako ja vozim BMW cu pljuvati po onima koji voze Golfa i nazivati ih luzerima i slicno???

Mlad si i jos se nisi formirao kao osoba ali si krenuo losim putem...  :nono:

Kristijan_R1 klasa:
Ja stvarno nekuzim koji je tvoj problem??
prvo nes tu seres, pa sve popljujes,
pa bi sad opet na kraju htio da ti jos nes i pomognemo, ja neznam kaj ti jos uopce radis ovdje,
mislim pa imam i ja 17god, ali takva seljacina nisam...
Stvarno zalosno...  :angry7: :angry7: :angry7:

roby44:
zanimljivo je to popljuvat sve skutere i onda rec da ipak "mora" kupit neki skuter.
al nekako mislim da ti nista ne vozis  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju