Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (7/8) > >>

491power:
oš sliku moje krntije,evo ti
stari KTM-čina
http://img25.imagevenue.com/img.php?image=85351_6008_123_800lo.jpg
i 90. god je  :toothy12: :toothy9:
krenuo ga sređivat,skinuo prigušivač da cijelo selo čuje,obojo kostur i crno,sad još tražim poklopac kod struje i plastiku ovu šta fali
pa od frenda stari ima te djelove,jebeš mjesec dana čekanja,kupi pokaznu
a Cetu sam našo za 2000 kn očuvanu ko majka
ja razmišljam gore bacit 46L klip,malo širit kanale,polirat i spuh drugi,eto sigurno navuče 95
eto ljudi reć ću vam istinu
imam 15,5 god :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
kakvih 17,5..koj 17-šnjak bi se ovako ponašo  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :toothy10:
vozim KTM-a tog na slici i nabrijanu petku(t15) a kostur je od BT-a i još jednu original petnajsticu
eto ispričavam se zbog zajebancije :binkybaby: :binkybaby:
btw ono je moj frend željko,ja neznam šta ima gore,kakav kit,kakvo kvačilo,neke djelove otprilike znam ali ono mutno(šta ima on na skuteru)
a KTM nisam oko mašine niš friziro,dellorto 34 je,pije ko deva
BT ima 39L klip,dellorto 20,leovince rezu a prigušivač od MF powera jer od skutera je prevelik pa bi mi nogu kresnuo :laughing6:
a t15 ima 38 klip,original,dellorto 19 i rezonanti spuh,ali skinuo sam ga jer ide na prodaju
tolko od mene,pusa!!
očekujem ovakvu izjavljenu ljubav i od VAS :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :3some: :3some:

Dino:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 20:23:50 ---oš sliku moje krntije,evo ti
stari KTM-čina
http://img25.imagevenue.com/img.php?image=85351_6008_123_800lo.jpg
i 90. god je  :toothy12: :toothy9:
krenuo ga sređivat,skinuo prigušivač da cijelo selo čuje,obojo kostur i crno,sad još tražim poklopac kod struje i plastiku ovu šta fali
pa od frenda stari ima te djelove,jebeš mjesec dana čekanja,kupi pokaznu
a Cetu sam našo za 2000 kn očuvanu ko majka
ja razmišljam gore bacit 46L klip,malo širit kanale,polirat i spuh drugi,eto sigurno navuče 95
eto ljudi reć ću vam istinu
imam 15,5 god :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
kakvih 17,5..koj 17-šnjak bi se ovako ponašo  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :toothy10:
vozim KTM-a tog na slici i nabrijanu petku(t15) a kostur je od BT-a i još jednu original petnajsticu
eto ispričavam se zbog zajebancije :binkybaby: :binkybaby:
btw ono je moj frend željko,ja neznam šta ima gore,kakav kit,kakvo kvačilo,neke djelove otprilike znam ali ono mutno(šta ima on na skuteru)
a KTM nisam oko mašine niš friziro,dellorto 34 je,pije ko deva
BT ima 39L klip,dellorto 20,leovince rezu a prigušivač od MF powera jer od skutera je prevelik pa bi mi nogu kresnuo :laughing6:
a t15 ima 38 klip,original,dellorto 19 i rezonanti spuh,ali skinuo sam ga jer ide na prodaju
tolko od mene,pusa!!
očekujem ovakvu izjavljenu ljubav i od VAS :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :3some: :3some:

--- Kraj citata ---
Čekaj,ti sad očekuješ da ti neko poviruje sve ovo,kad si se predstavljao piše da imaš 16god,pa 17.5 i sad 15.5.Frende,sorry,ali samo ti budala još veća od tebe može sve ovo povirovati :sad3:

Tommek:
što ti sve vrijedi kad si seljačina teška...pucaj si u koljena možda nekog i usrećiš... ;D
ja nevjerujem očima svojim,ti si teški lažnjak,doro je ak ti i bicikla i rola imaš...
ajde da si frajer došao s nekom r1 r6 636 ili sl ,novo kupljeno(NEKI LOVAC NA BRZINE),a ne se tu kurčit s ničim ...
propao si kad si se rodio...

ovo je naš forum,mi volimo skutere ,ak ti se ne sviđa faqoffiraj...

491power:
pa ne trebate mi povjerovat,ADRO 3 me sigurno poznaje jer poznaje ovog sa tim beneliem,ako ima ko msn od njega pitajte ga ako poznaje ovog željka na slici,i onda pitajte ako poznaje Nenota iz brseča pa ćete vidit
ja najozbiljnije govorim da imam ta 3 motora,tomosi sad idu ča,dolazi ili CTX ili neki kinez,ko nevjeruje ne mora :angry7: :laughing1:
ionak sam ovdje jer će željko kad tad riknut motor ili neš pa dijelovi mu trebaju,e treba ovo sa speedfightom reza neka jer je njegova sva u kur*u,neka tecnigas šta ja znam,ako ima ko neku dobru nek mi ponudi cijenu,neću one leoshit ZX jer samo grmi a ne ide ni kurca tako da..
ako ima ko nek mi javi,ajd pusa  :hello: :binkybaby: :binkybaby:

Tommek:
u redu je vjerujem ja tebi,ali cemu vrjeđanje ljudi i kurchenje???
nema potrebe tomu :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju