Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (5/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 01:24:23 ---
--- Citat: Nikon - 08 Srpanj, 2007, 20:51:48 ---lol 17 i po godina..

ROOOFL

pa vidi se da su ti godine cak i vece od kvocijenta inteligencije... puses se tu ko vozim 125 ccm ovo ono a toliko si glup da neznas ni lagat kako treba  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

sritni ti kilometri na prdekalu od 125 ccm  :icon_thumright:

P.S. @ dino.... daj pusti tipa nije vridan zivciranja haha :) u papirima mu pise malossi kvacilo ... lool... pa ovaj ne da nema KTM-a nego nema ni puha...  :toothy12:

--- Kraj citata ---
prdekalo koje je jedno od najačih 125 crosera,a ovo za mallosi kvačilo...ne piše to u papirima nego sam vidio od tog frenda da piše u vezi skutera da je za trke napravljen
kako nemam KTM-a,imo sam ja i CBR ali sam ju sj#bo,KIT 175cc polini i blokao mi :( :(
imo sam i piaggio pucha kao mulac,i petku nabrijanu i snjom se mogu kladit da te operem,ja sa KITOM i ti sa KITOM,opro biš me u startu ali kasnije biš mi gledo šupak..
a ovo radim radi dosade i zato što mi idete nak**ra*! :toothy9: :toothy12: ništa osobno,ali mogo bi ja ovdje ostat,niste tolko ufurani! "neki".... :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

ajd pregledaj cijeli forum i reci mi tko se vamo ponasa slicno kao ti...nitko

vamo se nitko ne hvali, kao sto ti radis... moj motor ovo moj motor ono, moj kit ovo moj kit ono, ja najbrzi, ja sam glavni imam ktm i nitko mi nista ne moze...ovo je bas tipicno djecije i balavo, da ne moze biti balavije

i te svoje spike prodavaj tamo nekom drugom i hvalisaj se nekom drugom, jer vamo nikom nije do hvalisanja, isprdavanja i omalovazavanja

491power:
na ulici se tako ponašaju ne na forumu...
ispred moje škole dodju sa aeroxicamama nakitanim a ne idu ni kurca,stavio ZX leovince i grmi mu ko a ide ni 60...
 :cugaa: :cugaa: :zivili: :occasion14:

Punisher:
Stvarno si dite ako si došao na forum samo radi ne sprdancije (to je još super) nego radi zajebavanja, došao si na krivo mjeto, mislim da ti je većina ekipe na SS forumu pa im se tamo javi, mislim da ćeš odmah za dobrodošlicu dobiti lijepi veliki ban.

To što su tebi dopizdile nabrijane 50-ice i kitane skutere nije naš problem, nađi si posao pa si kupi nešto jače pa se ku**i, ali ti ovo sigurno nije mjesto za to...  :sad3: :sad3: :sad3:

491power:
došo sam ja i zajebancije i sprdancije!! :toothy12:
kakve veze ima što imam 17,5 god,šta je ilegalno bit djetinjast??? :toothy10: :toothy10: :happy3: 8)
ljudi možda vam se i pridružim,to je pravi razlog zašto sam tu...
stari oće kupit meni runnera za školu...jer sa KTM-om nemogu em zbog prenosa a i offroad je motor,pa ono...možda s runnerom idem,mislio sam sa 125-takom ić ali moram polagat,a ovako auto položim i vozim se do 50cc :glasses9:
mislio sam nabavit af1 od 50 pa ju malo sredit ali ono..nemogu nać neku u dobrom stanju,jedino što mi ostaje u izboru je usisavač :toothy9: :toothy12:

Dino:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 11:04:21 ---došo sam ja i zajebancije i sprdancije!! :toothy12:
kakve veze ima što imam 17,5 god,šta je ilegalno bit djetinjast??? :toothy10: :toothy10: :happy3: 8)
ljudi možda vam se i pridružim,to je pravi razlog zašto sam tu...
stari oće kupit meni runnera za školu...jer sa KTM-om nemogu em zbog prenosa a i offroad je motor,pa ono...možda s runnerom idem,mislio sam sa 125-takom ić ali moram polagat,a ovako auto položim i vozim se do 50cc :glasses9:
mislio sam nabavit af1 od 50 pa ju malo sredit ali ono..nemogu nać neku u dobrom stanju,jedino što mi ostaje u izboru je usisavač :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Uvati se ti tog usisavača,bit će ti bolje.Barem ćeš imati nekakvu zanimaciju u životu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju