Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Beneli bolid
491power:
--- Citat: Tommek - 10 Srpanj, 2007, 12:30:56 ---u redu je vjerujem ja tebi,ali cemu vrjeđanje ljudi i kurchenje???
nema potrebe tomu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa neznam..dosada...
ma uglavnom...OK ste vi kolko vidim! :toothy12: :toothy9:
ja idem sutra u brseč pa vam javim šta njima treba...ajd pozz! :)
veliki:
Tija san oce nesšto pametno napisat...... ali nema smisla
ZG Hrc:
Nemrem vjerovat za sve ovo... :laughing11:
Vidim temu Benelli...pa reko da vidim kaj tu ima... I tak čitam...čitam dalje...i dalje...I NEVJERUJEM...!!!
Inače nevolim ovo radit...ali... :toothy10: ...meni moj benelli (50ccm) tak diže na zadnji na cim... :D
...i ima 50-ka da ide prek 100km/h (ne moj benelli, on još nejde tolko :laughing9: ...)...
I da...slučajno sam 3. u PH... :D ...Moto Puls br. 78...6. mjesec... Ima moja šlikica... :D
Sad se radi na motoru punom parom...ima vremena do sljedeće trke...al vremena nikad dosta...
A tebi sinko...sretno s preseravanjem...!!! :laughing9: ...ja se na takve kakav si ti nemrem naživcirat...samo se jako nasmijat... :laughing9: :laughing11: :laughing1: :toothy10: :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:
491power:
idiote...ja neznam ni 5% o skuterima,tu sam valjo gluposti,neznam ni sam šta sam pričao a ti mi tu dođeš s tvojim beneliem i tvojim preseravanjem,ja se tebi mogu nasmijat :binkybaby: :binkybaby: :laughing9: :laughing6: :laughing7: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju