Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (8/8)

491power:

--- Citat: Tommek - 10 Srpanj, 2007, 12:30:56 ---u redu je vjerujem ja tebi,ali cemu vrjeđanje ljudi i kurchenje???
nema potrebe tomu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa neznam..dosada...
ma uglavnom...OK ste vi kolko vidim! :toothy12: :toothy9:
ja idem sutra u brseč pa vam javim šta njima treba...ajd pozz! :)

veliki:
Tija san oce nesšto pametno napisat...... ali nema smisla

ZG Hrc:
Nemrem vjerovat za sve ovo...    :laughing11:
Vidim temu Benelli...pa reko da vidim kaj tu ima...  I tak čitam...čitam dalje...i dalje...I NEVJERUJEM...!!!

Inače nevolim ovo radit...ali...   :toothy10: ...meni moj benelli (50ccm) tak diže na zadnji na cim... :D
...i ima 50-ka da ide prek 100km/h (ne moj benelli, on još nejde tolko  :laughing9: ...)...

I da...slučajno sam 3. u PH... :D  ...Moto Puls br. 78...6. mjesec...  Ima moja šlikica... :D

Sad se radi na motoru punom parom...ima vremena do sljedeće trke...al vremena nikad dosta...

A tebi sinko...sretno s preseravanjem...!!!   :laughing9:  ...ja se na takve kakav si ti nemrem naživcirat...samo se jako nasmijat...   :laughing9:   :laughing11:   :laughing1:   :toothy10:    :toothy9:   :toothy12:   :icon_biggrin:

491power:
idiote...ja neznam ni 5% o skuterima,tu sam valjo gluposti,neznam ni sam šta sam pričao a ti mi tu dođeš s tvojim beneliem i tvojim preseravanjem,ja se tebi mogu nasmijat :binkybaby: :binkybaby: :laughing9: :laughing6: :laughing7: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju