Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (4/8) > >>

X-Thug:
jesi lacmu...ljudi ode ne voze skutere da budu face...ili neke jake motorčine,voze to jer vole to,a ovo šta neki voze 50ice skutere to more značit i da ljudi nemaju para za nešto drugo...

Dino:

--- Citat: 491power - 08 Srpanj, 2007, 14:40:30 ---joj igore baš sam mislio da si ti OK ali :sad3: :sad3:
ah šta ćete..kad ste mutavi i ne razumijete da su to prdekalice usrane..kupite si 125-icu ili nešt vće pa ćete bit face :glasses2: :glasses9:,ne nakitani skuter
jedino što valja je mašina od SR 150 i runer ona od 180 ako se nevaram na 50c kostur :headbang:
skuteri ne spadaju pod mopede a kamoli motore,nego kućčanske aparate... :laughing7: :laughing7: :laughing9:
ajde sredite skuter da izleda i da ide 110 bez KITA i da je 50cc,samo znate stavit KIT i onda ste face,ono scooter atack i druge slike,koj od njih je 50cc mi recite????? svi imaju 70cc,zato molim vas,skuter bez KITA je ko muha bez g#vn#

--- Kraj citata ---
Da Bog da ti se k**ra* više ne diga,budalo glupa,misliš da si neka faca što voziš ktm-a od 125ccm iz 97.g koji sada ne vridi više od 5k kuna.Pa pogledaj po forumu i vidit ćeš koliko njih vozi duplo jače skutere od tog tvog smeča starog 10 godina.
Eladio,makni ovo đubre smrdljivo s foruma,doživotno :angry9: :angry5: :angry2: :cussing:

Nikon:
lol 17 i po godina..

ROOOFL

pa vidi se da su ti godine cak i vece od kvocijenta inteligencije... puses se tu ko vozim 125 ccm ovo ono a toliko si glup da neznas ni lagat kako treba  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

sritni ti kilometri na prdekalu od 125 ccm  :icon_thumright:

P.S. @ dino.... daj pusti tipa nije vridan zivciranja haha :) u papirima mu pise malossi kvacilo ... lool... pa ovaj ne da nema KTM-a nego nema ni puha...  :toothy12:

491power:

--- Citat: Nikon - 08 Srpanj, 2007, 20:51:48 ---lol 17 i po godina..

ROOOFL

pa vidi se da su ti godine cak i vece od kvocijenta inteligencije... puses se tu ko vozim 125 ccm ovo ono a toliko si glup da neznas ni lagat kako treba  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

P.S. @ dino.... daj pusti tipa nije vridan zivciranja haha :) u papirima mu pise malossi kvacilo ... lool... pa ovaj ne da nema KTM-a nego nema ni puha...  :toothy12:

--- Kraj citata ---
prdekalo koje je jedno od najačih 125 crosera,a ovo za mallosi kvačilo...ne piše to u papirima nego sam vidio od tog frenda da piše u vezi skutera da je za trke napravljen
kako nemam KTM-a,imo sam ja i CBR ali sam ju sj#bo,KIT 175cc polini i blokao mi :( :(
imo sam i piaggio pucha kao mulac,i petku nabrijanu i snjom se mogu kladit da te operem,ja sa KITOM i ti sa KITOM,opro biš me u startu ali kasnije biš mi gledo šupak..
a ovo radim radi dosade i zato što mi idete nak**ra*! :toothy9: :toothy12: ništa osobno,ali mogo bi ja ovdje ostat,niste tolko ufurani! "neki".... :toothy10: :toothy10:

aeroman:

--- Citat: 491power - 09 Srpanj, 2007, 01:24:23 ---
--- Citat: Nikon - 08 Srpanj, 2007, 20:51:48 ---lol 17 i po godina..

ROOOFL

--- Kraj citata ---
prdekalo koje je jedno od najačih 125 crosera,a ovo za mallosi kvačilo...ne piše to u papirima nego sam vidio od tog frenda da piše u vezi skutera da je za trke napravljen
kako nemam KTM-a,imo sam ja i CBR ali sam ju sj#bo,KIT 175cc polini i blokao mi :( :(
imo sam i piaggio pucha kao mulac,i petku nabrijanu i snjom se mogu kladit da te operem,ja sa KITOM i ti sa KITOM,opro biš me u startu ali kasnije biš mi gledo šupak..
a ovo radim radi dosade i zato što mi idete nak**ra*! :toothy9: :toothy12: ništa osobno,ali mogo bi ja ovdje ostat,niste tolko ufurani! "neki".... :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---
Ideš ti meni na k**ra*,šta bi ti mogo tu ostat??,jesi ti puko!Aj spavat i jebi si ti 125-icu koju ja operem sa 70-icom.Ti si kao neki bajker???Pa ti si balavi kreten koji nema pametnijeg posla nego čitat nešto što te ne zanima.Nemoj shvatit to ozbiljno :laughing7: :thefinger: :hippy2: :fingerr: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy: :fy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju