Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (3/8) > >>

roby44:
 :sad3:

aeroman:

--- Citat: 491power - 08 Srpanj, 2007, 01:21:20 ---zajebavam vam budale usrane,došo sam vas ovdje ismijavat,jeste ufurani,kakvi skuteri to su prdekalice male,ma taj moj frend sa Kitom e opro sam ga sa KTM SX 125 u startu i krajnoj
ja imam 17,5 god,vozim KTM SX125,97. god,vodeno hladjenje,40ks
jebale vas te zujalice,tu izmišljam,ako pogledate ni neznam o čemu govorim,nisam ni znao koja reza je to pa sam namjerno reko...nećete ju nigdje nać,nema je u hrvatskoj,pogodite koja je...ili šta god da sam napiso,samo dami kažete koja je :laughing7: :laughing7: :laughing7:
mutavi skuteraši,samo znate KIT KIT...
skuteri su za invalide,nema ni brzine..k**ra* su...kad sam bio mulac sam vozio automatica i dopizdio mi je nakon godinu dana,jer samo njuuuuuuu promijeni u 2. i to je to,dodje do 60 i nema više,a skuter nema ni brzine,ajoj da bar ima automatski mjenjač a ono k**ra*..to bi mi dopizdilo nakon 3 mjeseca
dečki bacite zujalice,nabavite zvjer ko ja i vozite se,radije nabrijte nekog tomosa ili kreidlera ili neku af1 50cc,ili nsr i rs 50,to su MOTORI,imaju bar brzine i to...ne shvaćajte ozbiljno ali ...! ja sam reko svoje :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---
Nisi ti normalan,aj spavat :fy: :fy:   :hello:

igor.sb:
kakva kretencina, sta si ti postigao sad time

balo jedan balavi

491power:
joj igore baš sam mislio da si ti OK ali :sad3: :sad3:
ah šta ćete..kad ste mutavi i ne razumijete da su to prdekalice usrane..kupite si 125-icu ili nešt vće pa ćete bit face :glasses2: :glasses9:,ne nakitani skuter
jedino što valja je mašina od SR 150 i runer ona od 180 ako se nevaram na 50c kostur :headbang:
skuteri ne spadaju pod mopede a kamoli motore,nego kućčanske aparate... :laughing7: :laughing7: :laughing9:
ajde sredite skuter da izleda i da ide 110 bez KITA i da je 50cc,samo znate stavit KIT i onda ste face,ono scooter atack i druge slike,koj od njih je 50cc mi recite????? svi imaju 70cc,zato molim vas,skuter bez KITA je ko muha bez g#vn#

igor.sb:
i ja sam mislio da si okej dok nas nisi popljuvao...jebiga sta ces

mislim nije mi jasno zasto si se regao kako bi nas mogao pljuvati, mislim ako te to veseli, onda super  :icon_thumright:

zivio ti meni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju