Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Beneli bolid

<< < (2/8) > >>

491power:
pa da beneli je za trke napravljen,u papirima mi isto piše da je...
mallosi sport kvačilo i mallosi sport KIT za trke,felge su dosta nove i gume
imam dellorto 17,5
ide baš ono bez zajebancije 120,jer ta skuter sranja od mjerenja uvijek varaju,evo ti dokaz,frendu ide TOMOS automatic 65 max a ovaj pokazuje 70-75 pa se ti misli...

igor.sb:

--- Citat: 491power - 07 Srpanj, 2007, 20:21:47 ---pa da beneli je za trke napravljen,u papirima mi isto piše da je...
imam dellorto 17,5
ide baš ono bez zajebancije 120,jer ta skuter sranja od mjerenja uvijek varaju,evo ti dokaz,frendu ide TOMOS automatic 65 max a ovaj pokazuje 70-75 pa se ti misli...

--- Kraj citata ---

big lol pise u papirima hahaha

malossi sport 70(giza) je base kit
malossi kvacilo, imas fly i delta, nikakv sport

daleko je to tvoje od trkaceg, mislim pravog trkaceg, ajd da su neke mhr perverzije

i ide ti oko 100 prave, zajebi sve satove, pa cak one i na autu

roby44:
to je klasicna minarelli masina,kakve trke. pa ima tu jos ljudi s benellijem,samo cekaj da se jave...
sportski gus??? da,malossi sport70, kojeg ima tu vecina.

491power:

--- Citat: igor.sb - 07 Srpanj, 2007, 20:30:47 ---
--- Citat: 491power - 07 Srpanj, 2007, 20:21:47 ---pa da beneli je za trke napravljen,u papirima mi isto piše da je...
imam dellorto 17,5

--- Kraj citata ---

big lol pise u papirima hahaha

malossi sport 70(giza) je base kit
malossi kvacilo, imas fly i delta, nikakv sport

daleko je to tvoje od trkaceg, mislim pravog trkaceg, ajd da su neke mhr perverzije

i ide ti oko 100 prave, zajebi sve satove, pa cak one i na autu

--- Kraj citata ---
ide k**ra* moj 100,isto ko da kažeš R1 ne ide do 280 nego do 250...
pa autom smo mjerili i to hondom civic novom
ako mi ne vjeruješ vjeruj ovoj provali,NRG samo sa KITOM i rezom 135 e pa sad...
ja sigurno vjerujem da mi motor može tolko navuč,120 max,i s frendom sam se utrkivo sa af1 od 125cc i držo sam ga do 90 km/h i onda je samo preletio

491power:
zajebavam vam budale usrane,došo sam vas ovdje ismijavat,jeste ufurani,kakvi skuteri to su prdekalice male,ma taj moj frend sa Kitom e opro sam ga sa KTM SX 125 u startu i krajnoj
ja imam 17,5 god,vozim KTM SX125,97. god,vodeno hladjenje,40ks
jebale vas te zujalice,tu izmišljam,ako pogledate ni neznam o čemu govorim,nisam ni znao koja reza je to pa sam namjerno reko...nećete ju nigdje nać,nema je u hrvatskoj,pogodite koja je...ili šta god da sam napiso,samo dami kažete koja je :laughing7: :laughing7: :laughing7:
mutavi skuteraši,samo znate KIT KIT...
skuteri su za invalide,nema ni brzine..k**ra* su...kad sam bio mulac sam vozio automatica i dopizdio mi je nakon godinu dana,jer samo njuuuuuuu promijeni u 2. i to je to,dodje do 60 i nema više,a skuter nema ni brzine,ajoj da bar ima automatski mjenjač a ono k**ra*..to bi mi dopizdilo nakon 3 mjeseca
dečki bacite zujalice,nabavite zvjer ko ja i vozite se,radije nabrijte nekog tomosa ili kreidlera ili neku af1 50cc,ili nsr i rs 50,to su MOTORI,imaju bar brzine i to...ne shvaćajte ozbiljno ali ...! ja sam reko svoje :glasses9: :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju