Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoć ulje iz auspuha

<< < (3/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Siječanj, 2010, 14:00:50 ---u shit, skuter....odo ja palit svog, zaboravio sam i da ga imam  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ja ga grijem taman toliko koliko mi treba za zatvorit garažu i obuć opremu, znači 5 min...nakon toga lagana vožnja a poslije kad se zagrije pun gas i to je to...

--- Kraj citata ---

Pa kaj ti voziš helikopter da ti treba 5 minuta da garažu otvoriš?   :toothy3: Meni za jaknu, rukavice treba manje od minutu i nakon toga palim motor i krećem   :laughing9:

bajsa250:
To ti je normalno nakon dugog stajanja motora. Trebaš samo napravit oko 2km polako i onda gas netreba njemu nikakvo zagrijavanje prije vožnje.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: dhorvat - 02 Siječanj, 2010, 14:54:39 ---Pa kaj ti voziš helikopter da ti treba 5 minuta da garažu otvoriš?   :toothy3: Meni za jaknu, rukavice treba manje od minutu i nakon toga palim motor i krećem   :laughing9:

--- Kraj citata ---
da, imam industrijska garažna vrata 4m visina i 3m širine ;)
pa dok se obučeš i to eto 5 min taman...

Aerox007:
vi se tu brinete za tih 5 minuta...ja od kad sam kit stavil grije se 10 minuta na leru bez gasa i onda lagana voznjica nekih 1-2 km i onda po gasu

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 08 Siječanj, 2010, 15:35:31 ---vi se tu brinete za tih 5 minuta...ja od kad sam kit stavil grije se 10 minuta na leru bez gasa i onda lagana voznjica nekih 1-2 km i onda po gasu

--- Kraj citata ---

To ti ja nisam reko. Predugo ga griješ  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju