Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoć ulje iz auspuha
qingqi:
pozdrav!danas sam išao upaliti svoj skuter marke qingqi 50ccm2T nakon 3mj. ležanja(bio u inozemstvu)nakon malo verglanja nisam uspio stisnuo onu crnu gumu na kutiji od filtera zraka i upalio odma.Tada nastaje problem iz auspuha izlazi gusti bijeli dim čuje se neko malo lupanje u ili oko motora i kako imam malu sitnu rupicu na auspuhu tu mi počelo kapiti curiti ulje malo je radio pošto se stanje nije promjenilo ugasio skuter i vratio ga na spavanje.Pomozite koliko možete.Hvala unaprjed.
dhorvat:
--- Citat: qingqi - 31 Prosinac, 2009, 18:14:41 ---pozdrav!danas sam išao upaliti svoj skuter marke qingqi 50ccm2T nakon 3mj. ležanja(bio u inozemstvu)nakon malo verglanja nisam uspio stisnuo onu crnu gumu na kutiji od filtera zraka i upalio odma.Tada nastaje problem iz auspuha izlazi gusti bijeli dim čuje se neko malo lupanje u ili oko motora i kako imam malu sitnu rupicu na auspuhu tu mi počelo kapiti curiti ulje malo je radio pošto se stanje nije promjenilo ugasio skuter i vratio ga na spavanje.Pomozite koliko možete.Hvala unaprjed.
--- Kraj citata ---
Problem kod malo picajzlastih ljudi koji voze 2T motore zna bit podosta velik i kod sitnih stvari. I ja sam nekad bio takav. Kad ide takav bijeli dim van nakon dugog stajanja, treba motor isturirat i ni pod razno ga ostavljat da radi na leru nego ga odmah staviti pod lagano opterećenje, a to je krug po kvartu. Kad se ugrije ful gas na minutu dvije po nekoj ravnici i to je najzdravije za cvaju, vjeruj mi :headbang:
mario_f15:
dugo stoji mozda ga i to zeza
eto...
pali i lagano vozi..
a kad se ugrije moze i malo brže.
hrvojekovacic:
--- Citat: dhorvat - 31 Prosinac, 2009, 18:18:43 ---Problem kod malo picajzlastih ljudi koji voze 2T motore zna bit podosta velik i kod sitnih stvari. I ja sam nekad bio takav. Kad ide takav bijeli dim van nakon dugog stajanja, treba motor isturirat i ni pod razno ga ostavljat da radi na leru nego ga odmah staviti pod lagano opterećenje, a to je krug po kvartu. Kad se ugrije ful gas na minutu dvije po nekoj ravnici i to je najzdravije za cvaju, vjeruj mi :headbang:
--- Kraj citata ---
definitivno potpis na ovo :icon_thumright:
mhr-team:
to ti je normalna stvar, zato što ti se ulje "sleglo" od stojanja, al nebrini se sve će to on iskašljati :laughing7:
ostavi ga da radi s povišenim lerom dok se ne zagrije (jedno 10 min) i poslje opleti pun gas i ima da bude ko nov...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju