Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoć ulje iz auspuha

<< < (4/4)

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 08 Siječanj, 2010, 15:40:14 ---To ti ja nisam reko. Predugo ga griješ  :laughing7:

--- Kraj citata ---

kad se brinem :sad1: :sad1:

vanjossi:
guštaj dok traje, tako meni kazu u servisu kad dodem i kazem da ga grijem 5 min..  :laughing7:

Trinad:
Nema nikakvog smisla pogotovo zračnjaka puštati da radi na leru. Zračnjak se na leru neće zagrijati niti za 15min., tako da se to niti ne može nazvati zagrijavanje.
Pustiš ga pola minute da radi na leru ili ga lagano navijaš čisto radi ulja da ga malo povuče da se razmaže (pogotovo ako je vani jako hladno) i gas. Treba mu jedno 10sek. da probije onu granicu jer je hladan, al onda kad povuče mašina se zagrije za minutu-dvije.

kengur:
cvaju upališ i po plinu i auspuh je čist.

Tino22:
Ja isto malo previše pazim na takve stvari..
recimo, ujutro ga palim na kurblu i ostavim ga da radi na leru nekih 5 minuta više-manje (dok je bio nov, radio mi je na leru i do 10 min ;D) taman obučem jaknu, rukavice, kacigu i zatvorim garažu. Primijetio sam u zadnje vrijeme da ponekad kad ugasim skut još uvijek mi dimi iz auspuha :o (skuter ugašen a dimi kao da je upaljen) Znam da je to zbog ulja kojega u auspuhu valjda ima tonu.. jbg... malo ga ipak previše pazim i mazim..ah,takav sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju