Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoć ulje iz auspuha
ivanm:
ne da radi na mjestu na leru niti na malom gasu, nego ga treba voziti !
mhr-team:
kako god care, al po meni bi bilo pravilno ne voziti ga odmah, mislim ne zagrijanog....
dhorvat:
--- Citat: mhr-team - 01 Siječanj, 2010, 16:25:07 ---kako god care, al po meni bi bilo pravilno ne voziti ga odmah, mislim ne zagrijanog....
--- Kraj citata ---
Od sad pa nadalje više nikad neću grijat motor. Skužio sam da to nema smisla na cvaji. Radije se sa malo gasa vozim prvih kilometar-dva i to je to. Ovo kad radi na leru dugo onda se nakupi ulja i neizgorene smjese pa masti vunu u topu i brzo pregori :jerk:
vanjossi:
--- Citat: dhorvat - 01 Siječanj, 2010, 20:25:31 ---Od sad pa nadalje više nikad neću grijat motor. Skužio sam da to nema smisla na cvaji. Radije se sa malo gasa vozim prvih kilometar-dva i to je to. Ovo kad radi na leru dugo onda se nakupi ulja i neizgorene smjese pa masti vunu u topu i brzo pregori :jerk:
--- Kraj citata ---
istina,ako se sve ljepo razradi, jos samo moze izgorit svjecica brze ako radi puno na mjestu
Iwo SR Tuono:
u shit, skuter....odo ja palit svog, zaboravio sam i da ga imam :laughing6: :laughing6: :laughing6:
ja ga grijem taman toliko koliko mi treba za zatvorit garažu i obuć opremu, znači 5 min...nakon toga lagana vožnja a poslije kad se zagrije pun gas i to je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju