Kolko ja znam, Malossi ima samo dvije radilice: Malossi MHR i Malossi MHR team 2
Ova druga nema zupce skroz do ventilatora i dobije se sa njom i kalota bez zubaca
A ova prva je ko moja, to je ta famozna HPC iliti high primary crankshaft koja košta 177 eura na SC-u ako se ne varam
ispravak netocnog navoda!
malossi ima 3 klasicne radilice i jednu specijal dakle sve ukupno 4 ako govorimo o piaggio agregatu!
nabrojat cu ih po kvaliteti
1.Malossi RHQ(HPC) dakle najobicnija radilica sa punim polutkama
2.Malossi
MHR RHQ(HPC) Dakle MHR verzija radilice i na klipnjaci ima ugravirano MHR. cvrsca je nego obicna malossi radilica koristi se uglavnom za MHR TEAM KITEVE! bilo 50 ccm ili 70 ccm
3.Malossi
MHR TEAM RHQ(HPC) MHR TEAM verzija radilice , na klipnjaci ima MHR ugravirano i prepoznajete ju sto je cjela sive boje( i dosta je teza i cvrsca u odnosu na MHR)
koristi se za TEAM kiteve (uz nju obavezno idu MHR lezaji radilice koji vanjski obruc imaju nesto tanji radi boljeg podmazivanja istih)
4.Malossi
MHR TEAM 44mm STROKE radilica sa duljim hodom i nesto duljom klipnjacom. koristi se iskljucivo za big bore kiteve i s njom je potrebna modifikacija kucista!