Tehnički kutak > Tehnička pitanja

runner vx zamjena selena???

<< < (7/9) > >>

pruki21:
Znam da ima kanalice al ovo je kanal bio sirok 1cm i dubok 1mm i na njemu se nahvatala ona prasina od magneta da znas koliko je tog bilo.

gokiSP:

--- Citat: pruki21 - 24 Prosinac, 2009, 15:35:22 ---I ja sam mislio da je variomat na njemu imam malossi vario i stavio sam standardni al opet isto i onda sam skuzio da se radi o magnetu a prije 2,3 tjedna mjenjao lezajeve na radilici mozda sam ju malo smotao kad sam ju nabijao pa mi je isla sigurno lijevo desno i svakako dok mi nije razjebala lezaj pa je onda poceo i magnet plesat pa tuc po namotajima. Mozda su i tebi otisli lezajevi na radilici pa ti magnet lupka po namotajima.

--- Kraj citata ---

nije ni cudo da ti se to desilo ako si nabijao po radilici

sven_vx:

--- Citat: Mislav46 - 24 Prosinac, 2009, 11:43:30 ---imam slican slucaj samo sto meni ne lupka u leru nego pri naglom davanju gasa, startu...takoder zvuk dolazi iz variomata koda se neko igra klikerima  ???
nedavno stavljen novi malossi variomat, klizaci, rolice, bendix

--- Kraj citata ---
to se meni desavalo od kada sam uzeo motor...i na vise 4t masina sam cuo taj zvuk kod davanja gasa...nije to nista...

Nikon:
ma kakvo lupkanje magneta ... pih da je proklapa lezaj pa da radilica ima lufta to bi mlilo da bi ti bilo neugodno vozit..

svi bi gledali put tebe kako to zvekece

sven_vx:
maloprije upalio motor da radi i pustio ga nekih 5min i nista nije lupkalo i radio je ko sat... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju