Tehnički kutak > Tehnička pitanja

runner vx zamjena selena???

<< < (6/9) > >>

Mislav46:
imam slican slucaj samo sto meni ne lupka u leru nego pri naglom davanju gasa, startu...takoder zvuk dolazi iz variomata koda se neko igra klikerima  ???
nedavno stavljen novi malossi variomat, klizaci, rolice, bendix

Nikon:
i sta ti ostaje staro u prijenosu....

kumplug!

a na kumplugu moze bit vise stvari... dotrajalost, rastegnuti federi, istrosene ferode, osiguraci..

sve ti je ode vec napisano

pruki21:
Evo da ti kazem da se meni isto to desilo neznam na koji nacin mi je magnet poceo lupkati po namotajima skinuo sam magnet i vidio da se poceo trositi imao je kanal od 1mm malo sam ga posmirglao i vratio nazat al ista stvar i nakon 3 km mi se razletio razbio se cjeli magnet i uletio u namotaje i mislim da mi je i radilicu sjebalo sad stoji u garazi nemam ga volje sad slagat

gokiSP:
magnet tvornicki ima kanalic

pruki21:
I ja sam mislio da je variomat na njemu imam malossi vario i stavio sam standardni al opet isto i onda sam skuzio da se radi o magnetu a prije 2,3 tjedna mjenjao lezajeve na radilici mozda sam ju malo smotao kad sam ju nabijao pa mi je isla sigurno lijevo desno i svakako dok mi nije razjebala lezaj pa je onda poceo i magnet plesat pa tuc po namotajima. Mozda su i tebi otisli lezajevi na radilici pa ti magnet lupka po namotajima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju